.........

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Δεν ξεκίνησε καλά: ΚΑΡΥΣΤΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 3-1

Κατώτερος των περιστάσεων ήταν ο Α. Ο. Αυλωναρίου, στην Κάρυστο και έχασε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος με 3-1 από την τοπική ομάδα! Έπαιξε υποτονικά και δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν από το 13ο λεπτό με παίκτη λιγότερο. Δημιούργησε λίγες φάσεις ενώ αντίθετα η Κάρυστος στις αντεπιθέσεις έχασε ευκαιρίες να σημειώσει και άλλα γκολ! 

Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα έχει κάνει σημαντική ανανέωση και σίγουρα θα χρειαστούν παιχνίδια για να μονταριστεί. Τα νέα παιδιά δείχνουν διάθεση και σίγουρα θα έρθουν και τα καλά αποτελέσματα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 9ο λεπτό, με τον Ρούσσο που βρέθηκε μόνος στην περιοχή μετά από πάσα του Σούλα, κοντρόλαρε την μπάλα και σούταρε.

Στο 13ο λεπτό, ο τερματοφύλακας της Καρύστου, Δρόσος βγήκε έξω από την περιοχή και έδιωξε

με τα χέρια το πλασέ του Μπράχα με αποτέλεσμα ο διαιτητής να του δείξει την κόκκινη κάρτα. Η Κάρυστος έμμεινε με 10 ποδοσφαιριστές για το υπόλοιπο διάστημα του αγώνα!

Στο επόμενο λεπτό, ο Μπρά

χα εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισε αναγκάζοντας τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα, Λεμονιά, σε εντυπωσιακή απόκρουση στην δεξιά του γωνία στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.

Στο 20ο λεπτό, ο Ρούσσος σούταρε από καλή θέση πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 30ο λεπτό, ο Μακρυνικόλας εκτέλεσε φάουλ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 32ο λεπτό, ο Παπουτσής σχεδόν από την σέντρα εκτέλεσε φάουλ η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.

Στο 43ο λεπτό, σε σέντρα του Καράβολα, ο Κιούσης έδιωξε και στη συνέχεια απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Γεωργιόπουλου.

Έτσι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο με την Κάρυστο να στέκεται καλύτερα και να κρατά άνετα το προβάδισμα στο σκορ. Όλοι περίμεναν την αντίδραση του Αυλωναρίου στην επανάληψη, όμως στην πρώτη επίθεση των γηπεδούχων σημειώθηκε το δεύτερο γκολ!

Στο 46ο λεπτό, ο Ρούσσος με σουτ από πλάγια αριστερά της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία του Κιούση σημειώνοντας το 2-0.

Στο 49ο λεπτό, ο Μπράχα προσπάθησε να απαντήσει το σουτ όμως έφυγε άουτ.

Στο 60ο λεπτό, ο Ρούσος με τον Ποδαρά έφυγαν στην αντεπίθεση έπαιξαν το ένα-δύο και ο τελευταίος με σουτ έκανε το 3-0!

Στο 75ο λεπτό, ο Μπράχα με σουτ από δεξιά της μεγάλης περιοχής μείωσε σε 3-1.

Το Αυλωνάρι στο υπόλοιπο διάστημα πίεσε για την ανατροπή, η καλά οργανωμένη άμυνα της Καρύστου δεν άφησε πολλά περιθώρια. 

Στο 77ο λεπτό, ο Παπανίκος σούταρε έξω από την περιοχή ο τερματοφύλακας της Καρύστου έχασε την μπάλα αλλά ο Μπρεγκανάκου δεν πρόλαβε να μπει στην φάση.

Στο 79ο λεπτό, Μακρυνικόλας- Παπανίκος έπαιξαν το ένα-δύο έξω από την περιοχή το σουτ του πρώτου πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρια.

Στο 90ο λεπτό, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ντραγκότι με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Το 3-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος με τους νεοφώτιστους να πανηγυρίζουν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και το Αυλωνάρι να φεύγει με την πίκρα της ήττας.

Η σύνθεση του Αυλωναρίου: Κιούσης, Παναγιώτου Ν.(61΄Παπανίκος), Μπρεγκανάκου, Καρατζάς, Παππάς(87΄Bardhi), Γλυκός(46΄Μάλλιος), Παναγιώτου Γ.(72΄Ξυράφης), Μαστροκώστας, Braha, Μακρυνικόλας, Dragoti.

Το επόμενο Σάββατο 3 Οκτώβρη, ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" τον Αμαρυνθιακό.



 





 


 


Δεν υπάρχουν σχόλια: