.........

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Δεύτερη ήττα παρά τις ευκαιρίες και τα δοκάρια: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ 0-3


 Χτυπώντας″ στην αντεπίθεση με τους ταχύτατους και επικίνδυνους, Αλμπ. Κοντρατζίου και Τσούτση, η Αμάρυνθος πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας!
Αντίθετα οι νεανική ομάδα του Αυλωναρίου, με φανερά τα ″σημάδια″ της απειρίας των νεαρών παικτών της, παρ’ ότι είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και δημιούργησε αρκετές καλές ευκαιρίες, που όμως δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν οι επιθετικοί των ″κιτρίνων″, με αποκορύφωμα τα δύο δοκάρια!

Ήταν οπωσδήποτε ενδιαφέρον το παιχνίδι στο ″Νίκος Κούκης″ καθώς οι δύο αντίπαλοι προέρχονταν από άσχημη πρεμιέρα στο πρωτάθλημα! Έτσι ήταν φανερή η προσπάθεια να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα! Οι γηπεδούχοι τα έχουν με την τύχη τους αλλά και με τα ″κενά″ απόδοσης που τους στοιχίζουν, έχοντας μάλιστα μπροστά τους ένα δύσκολο πρόγραμμα…

 *φάσεις & γκολ:

  • 5′ κόρνερ για το Αυλωνάρι, ο Τσούτσης ″κλέβει″ την μπάλα έξω από την περιοχή της ομάδας του, φεύγει στην αντεπίθεση, τρεις αντίπαλοί του τον παρακολουθούν, χωρίς όμως να τον ανακόπτουν, μπαίνει στην περιοχή και ανενόχλητος κάνει το 0-1!
  • 7′ Μπράχα και Ν. Παναγιώτου, συνδυάζονται πολύ ωραία βρίσκονται σε ευνοϊκή θέση, όμως αδυνατούν να πλασάρουν τον Τόρα!
  • 15′ καλοχτυπημένο φάουλ του Μπράχα από δεξιά, δυνατή κεφαλιά του Καράπα μπλοκάρει σωτήρια ο Τόρα…
  • 36′ ο Νάτσης από αριστερά, έξω από την μεγάλη περιοχή, κάνει επικίνδυνο σουτ και η μπάλα φεύγει άουτ από την απέναντι πλευρά…
  • 37′ σε πολύ καλά οργανωμένη επίθεση του Αυλωναρίου, ο Μπρεγκανάκου, κάνει πάσα στον Μπράχα που μπαίνει στην περιοχή, ανοίγει παράλληλη σέντρα στον επερχόμενο, Ν. Παναγιώτου, ο οποίος σουτάρει για να χτυπήσει η μπάλα με δύναμη στο οριζόντιο δοκάρι και να βγει άουτ…!
  • 43′ σουτ του Αλμπ. Κοντραζίου από πλάγια δεξιά διώχνει ο Κιούση η μπάλα φθάνει στον  Πετράκη που από το ύψος του πέναλτι σουτάρει και τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι!
  • 51′ πολύ ωραία εκτελεσμένο φάουλ του Μπράχα, ο Καράπας στην περιοχή πιάνει δυνατή κεφαλιά για να φύγει η μπάλα ελάχιστα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι…
  • 54′ αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους, ο Αλμπ. Κοντρατζίου από αριστερά κλείνει προς τον άξονα  επιχειρεί σουτ-″λόμπα″ και στέλνει την μπάλα στην πίσω γωνία του Κιούση κάνοντας το 2-0!
  • 58′ σουτ του Αλμπ. Κοντρατζίου εξουδετερώνει πολύ ωραία ο Κιούσης…
  • 62′ δυνατό σουτ του Μακρυνικόλα λίγο έξω από την περιοχή, ″τραντάζει″ το  δεξιό κάθετο δοκάρι του Τόρα!
  • 70′ δυνατό σουτ του Μαστροκώστα και ο Τόρα διώχνει εντυπωσιακά και σωτήρια…
  • 90+2′ και ενώ οι γηπεδούχοι προσπαθούν επιθετικά, αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους, ο Αλμπ. Κοντρατζίου βγάζει σέντρα και ο ανενόχλητος Τσούτσης κάνει το 0-3! 

*ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Γιωργος Τζόκας): Κιούσης, Ξυράφης (67′ Γ. Κούκης), Μπρεγκανάκου (89′ Γλυκός), Καρατζάς, Παππάς, Καράπας, Γ. Παναγιώτου (80′ Παπανίκος), Γιωρ. Μαστροκώστας, Μπράχα, Μακρυνικόλας, Ν. Παναγιώτου (67′ Μάλλιος).

*ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Γιωργος Κρόκος): Τόρα, Αλ. Σεφερλής, Νάτσης, Τριανταφύλλου, Πετράκης (90+4′ Μεταξάς), Σ. Μυρτέζα, Τσούτσης, Ζανιός, Κοντραζίου, Λ. Μυρτέζα (90+5′ Γεροντίτης), Γ. Σεφερλής (68′ Κηρύκος).

Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Αρτεμησιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: