.........

Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Νίκησε και ελπίζει: Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ - Α. Ο. Φ. ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 1-0

Μια καθοριστικής σημασίας νίκη, σημείωσε ο Α. Ο. Αυλωναρίου απέναντι στον Λήλαντα Βασιλικού, στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην Α’ ΕΠΣΕ. Πραγματοποιώντας την καλύτερη του φετινή εμφάνιση στο β’ ημίχρονο, αφού έχασε πάρα πολλές κλασικές ευκαιρίες, επικράτησε χάρη στο γκολ με κεφαλιά στις καθυστερήσεις του αγώνα του πρώην παίχτη του Λήλαντα, Βαγγέλη Ρούμπη.

Ο Λήλας πάλεψε στο μέτρο του δυνατού αλλά η έλλειψη ποιοτικών λύσεων από τον πάγκο και η μη παραγωγικότητα στην επίθεση δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν την ομάδα του Βασιλικού να φύγει με βαθμό η βαθμούς από το Αυλωνάρι και πλέον το φάσμα του υποβιβασμού είναι ποιο ορατό από ποτέ για τον «Ποταμό».

Μετά από ένα άγονο πρώτο ημίχρονο σε ποιότητα και λιγοστές ευκαιρίες οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές στο β’ ημίχρονο και με την είσοδο του πολύ καλού Τσιάκου, αλλά και την κατακόρυφη άνοδο όλης της ομάδας πολιόρκησε την εστία του εξαιρετικού για ακόμα ένα παιχνίδι Λεοντή.

Στο 6΄ ο Ντραγκότι σούταρε από πλάγια δεξιά της μεγάλης περιοχής πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 18΄ σέντρα του Ηλία από αριστερά σουτ του Ντραγκότι μπλόκαρε ο Λεοντής.

Στο 20΄ σουτ του Νεστουράι πέρασε έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 34΄ στην καλύτερη φάση του ημιχρόνου, ο Ντραγκότι από καλή θέση από την μεγάλη περιοχή σούταρε και ο Λεοντής έδιωξε δύσκολα για να απομακρύνουν στην συνέχεια οι αμυντικοί.

Στο 41΄το σουτ του Μικράκη βρήκε στον Παππά και κατέληξε κόρνερ. 

Στο 52΄ το σουτ του Μπρεγκανάκου μπλόκαρε ο Λεοντής.

Στο 59΄ ο Τσιάκος σούταρε από αριστερά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 65’ τρομερό σουτ του Παναγιώτη Ηλία ανάγκασε τον Λεοντή να αποκρούσει εντυπωσιακά στο «Γ» της εστίας του.

Στο 69΄ ο Ντραγκότι σούταρε έξω από την περιοχή η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 71’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη, κόκκινη, ο Θανάσης Κουσερής όταν ανέτρεψε τον Ρουμπή που έβγαινε στην κόντρα από αριστερά.

Στο 74’ μοναδική ευκαιρία για το Αυλωνάρι με τον Ρουμπή να αστοχεί από πολύ κοντά μετά από κόρνερ του Ντραγκότι.

Στο 88΄ ο Λήλας πραγματοποίησε το μοναδικό σουτ στο δεύτερο ημίχρονο με τον Νεστουράι που μπλόκαρε ο Κελάι.

Στο 89΄  πάσα του Γκιούλι στον Ντραγκότι στο ύψος του πέναλτι που ήταν αμαρκάριστος το σουτ όμως που επιχείρησε έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 91’ μετά από νέο κόρνερ του Ντραγκότι από αριστερά, ο Ρουμπής έπιασε την κεφαλιά με τον Λεοντή να αποκρούει μέσα από την γραμμή, τον επόπτη Δάλλα να φεύγει για την σέντρα και το 1-0 είναι γεγονός για το Αυλωνάρι μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Μετά την νίκη αυτή ο Α. Ο. Αυλωναρίου ανέβηκε στην 11η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς και ισοβαθμεί με τον Όλυμπο Γυμνού, ενώ ο Λήλας έχει 15 και το Καλοχώρι/Παντείχι 14. Απομένουν τρεις αγωνιστικές για την λήξη του πρωταθλήματος!

Αυλωνάρι(Γ.Μπασούκος): Κελάι, Κούκης (77′ Γκιούλι), Μπρεγκανάκου, Μαστροκώστας, Παππάς, Ντραγκότι, Σολάκου (55′ Τσιάκος), Κατσούλας, Ρουμπής, Π.Ηλίας, Ξυράφης.

 Λήλας Β.(Ν.Ρόγκας): Λεοντής, Ευαγγελινός, Αλεξίου, Μολές, Κουσερής, Μπενέτος, Μικράκης, Τσιαμπούρης, Παναγιώτου (62′ Ντάλντι), Αναγνώστου, Νεστουράι.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια: