.........

Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

Ηττήθηκε στο τοπικό ντέρμπι αλλά κρατά την τύχη στα χέρια του: ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 4-0

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΥΒΟΪΚΗ ΓΝΩΜΗ

Τελικός παραμονής για τους κιτρινόμαυρους την Τετάρτη του Πάσχα. Η ομάδα του Αλιβερίου θα υποδεχτεί την Ερέτρια και θα 'χει...τ' αυτιά στην Κάρυστο.

Δύσκολη σεζόν διανύει το Αυλωνάρι και η κατάληψη της 11ης θέσης, παρά τη σημερινή βαριά ήττα με 4-0 στο Αλιβέρι, θα παιχτεί την τελευταία αγωνιστική στην έδρα του με τον ΑΠΚΟ Δροσιάς, ενώ και ο Ταμυναϊκός θα ελπίζει στο φινάλε ...από αλλού να επιβραβευθεί η "πρωταθληματική" του πορεία, ειδικά στο β' γύρο.

Ο νικητής Ταμυναϊκός παραμένει σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο ΑΟΧ και στο φινάλε υποδέχεται τον Απόλλωνα Ερέτριας, την Τετάρτη του Πάσχα, ενώ την ίδια ώρα η ομάδα της Χαλκίδας θα αγωνίζεται στην Κάρυστο με την τοπική ομάδα.

Η ομάδα του Αλιβερίου θα επιδιώξει τη νίκη ελπίζοντας από τους "νότιους" να κάνουν τη ζημιά στους κυανόμαυρους.

Το Αυλωνάρι αν νικήσει στο ...φώτο φίνις θα κρατήσει την 11η θέση και θα ...περιμένει τον πρωταθλητή Εύβοιας στα μπαράζ.

Αν δεν κερδίσει, είναι πιθανό να τον προσπεράσει ο Λήλας ή ο Όλυμπος Γυμνού και να πέσει κατηγορία απευθείας.

Σήμερα το Αυλωνάρι δεν μπόρεσε να κοντράρει στα ίσια τον Ταμυναϊκό που άνοιξε το σκορ (1-0) στο 13' με τον Κοτρογιάννη.

Στο 47' ο Πομάρες έκανε το 2-0 και δύο λεπτά αργότερα (49') ο Γιώργος Ντόβολης έγραψε το 3-0.

Στο 78' ο Σταματούκος διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Διαιτησία: Χουλιαράς, Δάλλας - Ιωάννου.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Ζωντός, Πέππας, Πιλάτης (73′ Δήμου), Καρατζάς (63′ Φωτιάς), Β. Αναστασίου, Ιδομ. Αναστασίου (57′ Μανδράκας), Κοτρογιάννης, Ντόβολης, Σταματούκος, Μώρος (57′ Μπράχα), Πομάρες (73′  Βογιατζής).

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Γιάννης Μπασούκος): Κελάι, Ξυράφης, Μπρεγκανάκου (52′ Γκιούλι), Παππάς, Μαστροκώστας, Ντραγκότι, Γ. Κούκης (60′ Βογιατζής), Κατσούλας (70′ Μάλλιος), Τσιάκος, Π. Ηλίας, Σολλάκου (70′ Κ. Πόγκας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: