.........

Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Εδειξε χαρακτήρα και νίκησε: Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 2-1

Αναζητώντας το θαύμα ο Α. Ο. Αυλωναρίου, έβγαλε αντίδραση τις τελευταίες αγωνιστικές, κατάφερε να σημειώσει δύο σημαντικές νίκες αλλά η υπόθεση παραμονής εξαρτάται από 3ους παράγοντες! Στις δύο αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στόχος είναι η 11η θέση, η οποία θα κρατήσει το Αυλωνάρι στην Α΄ κατηγορία της Εύβοιας, με την προϋπόθεση ότι ο πρωταθλητής θα καταφέρει να ανέβει στην Γ΄ Εθνική μέσα από τους αγώνες μπαράζ με τους αντίστοιχους άλλων έξι νομών!
Ο Απόλλωνας Ερέτριας σε μια χρονιά με πολλές μεταπτώσεις, παρ’ ότι πέτυχε σπουδαίες νίκες και έκανε πορεία πρωταθλητισμού, όμως απρόοπτα στραβοπατήματα, ουσιαστικά έβγαλαν έξω από την μάχη την ομάδα του Δημήτρη Βαλκάνου…
Στο χθεσινό παιχνίδι στο γήπεδο ΄΄Ν. Κούκης΄΄, διατηρήθηκε μια παράδοση αρκετών χρόνων, καθώς στις τελευταίες 7 αναμετρήσεις εντός έδρας, το Αυλωνάρι νίκησε 6 φορές και ένα παιχνίδι έληξε ισόπαλο!

*οι κυριότερες στιγμές του αγώνα: 


  • 7’ όταν ο Ηλίας εκτέλεσε φάουλ, ο Ντραγκότι προσπάθησε με κεφαλιά να σκοράρει αλλά ο Μπασινάς μπλόκαρε..
  • 11’ σουτ του Ρούσσου διώχνει σε κόρνερ ο Κελάϊ...
  • 13′ ο Κανάνι με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κελάι και έκανε το 0-1.
  • 17′ ο πολύπειρος Παν. Ηλίας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Μπασινά και έκανε το 1-1.
  • 38′ η ολική ανατροπή για τους ΄΄κιτρινόμαυρους΄΄! Φάση διαρκείας, στην εστία του Απόλωνα…. Ο Γ. Κούκης από δεξιά της μεγάλης περιοχής σούταρε ο Μπασινάς απέκρουσε σωτήρια, η μπάλα έφθασε στον Κατσούλα που επιχείρησε νέο σουτ και ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα απέκρουσε εκπληκτικά, αλλά στην επιστροφή της μπάλας που σηκώθηκε ψηλά ο  Ρουμπής με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα και έκανε μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το 2-1 που τελικά ήταν και αυτό που έκρινε το παιχνίδι!
  • 43΄ παράλληλη σέντρα του Λ. Καρλατήρα από αριστερά, ο Λάζρι μόνος στην περιοχή στέλνει την μπάλα άουτ.

Στο  β’ ημίχρονο οι παίκτες του Απόλλωνα πίεσαν για την ισοφάριση, ενώ οι γηπεδούχοι με υπομονή και σωστή αμυντική λειτουργία κράτησαν το πολύτιμο 2-1!

  • 50′ ο Κανάνι βρέθηκε απέναντι από τον Κελάι, όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έπεσε στα πόδια του και αποσόβησε τον κίνδυνο.
  • 53΄ σουτ του Τσιάκου έξω από την περιοχή η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ.
  • 54′ εκτέλεση του κόρνερ από τον Ηλία, ασθενής απόκρουση του Μπασινά, η μπάλα χτυπά στο έδαφος και οι γηπεδούχοι, υποστήριξαν ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή, όμως η γνώμη του διαιτητή ήταν αντίθετη…
  • 55′ ο Κελάι αποκρούει εντυπωσιακά, δυνατό σουτ του Κανάνι και κράτησε όρθια την ομάδα του…
  • 61′ ο Τσιάκος βρίσκει έξοχα τον Κατσούλα που σουτάρει μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα βρίσκει σε πόδια αμυντικού και καταλήγει κόρνερ…
  • *ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Γιάννης Μπασούκος): Κελάϊ, Ξυράφης, Μπρεγκανάκου, Παππάς, Χ. Μαστροκώστας, Ντραγκότι, Γ. Κούκης (90+2’ Γκιούλι), Κατσούλας, Ρουμπής (90+5’ Μάλλιος), Ηλίας, Τσιάκος  (81’ Σολάκου) 
  •  
    *ΑΠΟΛΛΩΝ Ερέτριας (Δημήτρης Βαλκάνος): Μπασινάς, Μορφούλης (38’ λτ Βελαέτης), Μ. Καρλατήρας (87’ Μέτσιο), Λ. Καρλατήρας, Χιούσκα, Κανάνι, Ρούσσος (46’ Τρεγκάϊ), 
    Γκ. Τόρα, Λάσρι, Ροέλ Ατζέλι, Κουρούπης.
     
     Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Ταμυναϊκό! 
     





Δεν υπάρχουν σχόλια: