.........

Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Πολύ μεγάλη νίκη παραμονής στην Α΄ κατηγορία: ΑΥΛΩΝΑΡΙ - ΔΡΟΣΙΑ 2-1

Σπουδαίο παιχνίδι με τεράστια βαθμολογική σημασία για τον Α. Ο. Αυλωναρίου την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος για την Α΄ Κατηγορία της Εύβοιας!  Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ήθελαν το 3ποντο και μόνο, για να μην ανησυχούν για τ’ αποτελέσματα του Λήλαντα Βασιλικού και του Καλοχωρίου/Παντειχίου! Το παιχνίδι στο ΄΄Νικος Κούκης΄΄ ήταν ενδιαφέρον με τους γηπεδούχους να αντιμετωπίζουν δύο ξαφνικές, σοβαρές απουσίες, των Δημ. Κατσούλα και Βαγγ. Ρουμπή (έκανε αγώνα δρόμου και πρόφτασε το τελευταίο 35λεπτο)!
Οι παίκτες του Γιάννη Μπασούκου, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πίεσαν τους φιλοξενούμενους! 
Αποτέλεσμα της πίεσης αυτής ήταν στο 10ο λεπτό, ο Όνι Ντραγκότι, από πλάγια θέση μέσα στη περιοχή με ασύλληπτο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Τσίμπο, στέλνοντας την μπάλα  στα δίκτυα, σημειώνοντας το 1-0! 
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν ν’ αντιδράσουν στην συνέχεια και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 30ο λεπτό με τον Κουζούλογλου όταν βρέθηκε μόνος απέναντι στον Κελάϊ που έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ!
Στο β’ μέρος οι παίκτες της Δροσιάς αύξησαν την πίεση για να πετύχουν την ισοφάριση, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να υπερασπίσουν το 1-0!
Τελικά στο 71ο λεπτό, ο Κουζούλογλου, με κεφαλιά νίκησε τον Κελάϊ και έφερε το παιχνίδι στα ίσια, 1-1!
Μπροστά στο ενδεχόμενο για μια ισοπαλία που θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα, το Αυλωνάρι πέρασε στην αντεπίθεση και έψαξε για το γκολ της νίκης…
Στο 90’ πολύ σπουδαία ευκαιρία,  για τους γηπεδούχους όταν το δυνατό σουτ του Ντραγκότι έξω από την περιοχή πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 
 
Η εκτέλεση φάουλ του Παναγιώτη Ηλία που σημείωσε το "χρυσό" γκολ!

Η λύτρωση  για το Αυλωνάρι ήρθε στο 90+4’, όταν ο πολύπειρος αρχηγός των ΄΄κιτρινόμαυρων΄΄ Παναγιώτης Ηλίας, λίγα μέτρα έξω από την περιοχή, με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ, άφησε στην κυριολεξία ΄΄άγαλμα΄΄ τον τερματοφύλακα Τσίμπο, στέλνοντας την μπάλα χαμηλά και στην δεξιά γωνία του τέρματός του, κάνοντας μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, το 2-1!
Το γκολ φάνηκε να εκνευρίζει κάποιους από τους φιλοξενούμενους που αντέδρασαν, αδικαιολόγητα… Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης ήταν οι 3 κόκκινες κάρτες του διαιτητή στον Παππά για το Αυλωνάρι και τους Τσίμπο και Ι. Λάμπρου των φιλοξενούμενων…
 Μεγάλη λοιπόν νίκη για το Αυλωνάρι στο φινάλε του πρωταθλήματος! Μια νίκη που κράτησε ζωντανούς τους γηπεδούχους στην 11η θέση της βαθμολογίας ελπίζοντας πλέον στον πρωταθλητή ΑΟ Χαλκίς, να πάρει το εισιτήριο για την Γ’ Εθνική, κάτι που θα σημάνει και την παραμονή του ΑΟ Αυλωναρίου,  για 16η συνεχόμενη χρονιά, στην Α’ ΕΠΣΕ! 
 
ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Γιάννης Μπασούκος): Κελάι, Ξυράφης, Μπρεγκανάκου, Παππάς, Μαστροκώστας, Μάλλιος, Κούκης (10′ Κ. Πόγκας λ.τ. - 53′ Ρουμπής), Ντραγκότι, Τσιάκος, Ηλίας, Σολάκου (70′ Γκιούλι). 
 

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ (Γιώργος Λάμπρου): Τσιμπος, Τουλίτσης, Αυλωνίτης, Διοκμετζίδης, Γ. Λάμπρου, Ζαχαράκης, Ζουρμπουλής, Τζεμπελίκος, Κουζούλογλου (76′ Σκοπελίτης), Ι. Λάμπρου, Ζωγάκης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: