.........

Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Με πολλά προβλήματα στην Βόρεια Εύβοια: ΑΙΔΗΨΟΣ - ΑΥΛΩΝΑΡΙ 4-0

Οι αναβολές του πρωταθλήματος, λόγω COVID και κακοκαιρίας, οδήγησαν την ΕΠΣΕ να ορίσει και αγωνιστικές τις Τετάρτες με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στις ομάδες καθώς ποδοσφαιριστές εργάζονται ή έχουν άλλες υποχρεώσεις. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου σε ένα ταξίδι 12 ωρών αφού ξεκίνησε το πρωί στις 11.00 και επέστρεψε το βράδυ την αντίστοιχη ώρα είχε στην διάθεση του τρεις αλλαγές από την Κ16! 
Στο πρώτο ημίχρονο έγιναν φάσεις και στις δύο εστίες με τους γηπεδούχους να βρίσκουν στόχο δύο φορές, στην επανάληψη όμως και μετά το γρήγορο γκολ που ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 η Αιδηψός πήρε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και επιβλήθηκε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία με 4-0!
Στο 4ο λεπτό, ο Κατσούλας μετά από πάσα του Τσιάκου σούταρε από την αριστερή πλευρά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 
Στο 7ο λεπτό, το σουτ του Φώτου έξω από την περιοχή πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι ενώ την ίδια τύχη είχε τρία λεπτά αργότερα σουτ του Κυριακού.
Στο 24ο λεπτό, ο Μπιμπάι εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, κοντά στην μεσαία γραμμή, προς την περιοχή του Αυλωναρίου και ο Γάσπαρης πρόλαβε τους αμυντικούς και με πλασέ σημείωσε το 1-0.
Στο 32ο λεπτό, ο Κυριακού με διαδοχικές προσποιήσεις και τρίπλες βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή και με συρτό σουτ σημείωσε το 2-0.
Στο 35ο λεπτό, ο Τσιάκος από αριστερά μπήκε στην περιοχή το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ λίγο έξω από το απέναντι δοκάρι.
Στο 40ο λεπτό, διαγώνιο σουτ του Αναστασιάδη από αριστερά της μεγάλης περιοχής έφυγε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Αιδηψός σημείωσε νωρίς γκολ και ουσιαστικά έκρινε τον αγώνα.
Στο 49ο λεπτό, ο Μπιμπάι με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή στην δεξιά πλευρά του Κελάι σημείωσε το 3-0.
Το Αυλωνάρι προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, το συρτό σουτ όμως του Ντραγκότι στο 58ο λεπτό, πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.
Στο 70ο λεπτό, εντυπωσιακό σουτ του Σαμπάι λίγα μέτρα έξω από την περιοχή κατέληξε στην δεξιά πλευρά του τέρματος διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 4-0!
Τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές θα κριθούν τα πάντα αφού στην ουρά της βαθμολογίας τις τέσσερις ομάδες χωρίζουν 2 βαθμοί. Λήλας Βσιλικού και Όλυμπος Γυμνού έχουν 15 βαθμούς, Αυλωνάρι και Καλοχώρι/Παντείχι 13! Από τις τέσσερις ομάδες μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία μόνο μία!
Η επόμενη αγωνιστική την Κυριακή 10 Απριλίου, περιλαμβάνει δύο ντέρμπι στην ουρά της βαθμολογίας. Στο γήπεδο ¨ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ¨ θα παίξουν ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ
και στο Γυμνό, ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ-ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ
 
Οι συνθέσεις των ομάδων:
 

ΑΙΔΗΨΟΣ: Μπιμπάι, Φώτου(65΄ Καπλανάι), Σούμπασης, Γιουκάι, Γάσπαρης, Μπιμπάι Ιντ.(78΄ Σαββόπουλος), Σαμπάι(73΄ Γκοτσάι), Ιωσήφ, Κυριακού, Γοργομάτης(65΄ Αναγνώστου), Αναστασιάδης.
 
ΑΥΛΩΝΑΡΙ: Κελάι, Ξυράφης, Μπρεγκανάκου(78΄ Ντάικο), Παππάς, Μαστροκώστας, Ντραγκότι, Σολάκου(46΄ Γκιούλι), Κατσούλας, Ρουμπής(60΄ Μπάρντι), Ηλίας, Τσιάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: