.........

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΙΣΟΠΑΛΙΑ 0-0 ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ

Άλλος ένας πόντος για το Αυλωνάρι, αυτή τη φορά μέσα στο Βασιλικό. Σε ένα βαρύ τερέν και κάτω από συνεχή βροχή δεν παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο καθώς ο αγώνας στηρίχθηκε στη δύναμη και τις δυνατές μονομαχίες. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τη λάσπη δεν φαίνονταν ούτε τα νούμερα στις φανέλες των παικτών.  Η ομάδα μας παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς, κράτησε το 0 στην άμυνα δεν έκανε βέβαια και τις ευκαιρίες για κάποιο γκολ. Το αποτέλεσμα κρίνεται θετικό απέναντι σε μια παραδοσιακά πολύ καλή ομάδα. Ο Λήλας απείλησε ελάχιστες φορές δεν μπόρεσε να διασπάσει την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα του Αυλωναρίου. Η πιο καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήταν στο 4ο λεπτό όταν το σουτ του Θαλασσινού από πολύ κοντά στην εστία του Κότσαρη πέρασε άουτ.
Στο ενεργητικό του Γιώργου Ποδαρά, σε δύο αγώνες, καταγράφονται μία νίκη και  μία ισοπαλία απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους. 
Έπαιξαν για τον Α.Ο.Α: Κότσαρης, Βασιλείου(64΄Κάργας), Μαραγκός, Μουρίκης Γ., Φρυγανάς, Αντώνενας, Αναστασίου Δ., Κωνστάντιος, Βογιατζής, Ρέτσας(73΄Τσαλιαγκός), Γκιόκας(25΄Παππάς).
Την επόμενη Κυριακή ο Α.Ο.Αυλωναρίου υποδέχεται τον Όλυμπο Γυμνού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: