.........

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΡΥΝΘΟ ΣΤΟ ΓΥΜΝΟ

Επικίνδυνη έξοδο για τον Α.Ο.Αυλωναρίου, την Κυριακή με την Αμάρυνθο που καίγεται για τους βαθμούς. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Γυμνό καθώς το γήπεδο της Αμαρύνθου δεν είναι ακόμη έτοιμο.
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα με 3-1 από τους Ωρεούς, έχουν 11 βαθμούς και βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με την ΑΕ Χαλκίδας. Παίζουν ένα από τα τελευταία τους "χαρτιά" στην προσπάθειά τους για παραμονή. Στον Α΄ γύρο είχαν νικήσει με 3-0 μέσα στο Αυλωνάρι.
Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία απόψε κάτω από συνεχή βροχή στο Αυλωνάρι. Την προηγούμενη Τετάρτη η προπόνηση έγινε στο Ενωσιακό της Χαλκίδας, με την παρουσία και όσων εργάζονται στην Αθήνα, αφού είναι δύσκολη η μετακίνησή τους μέχρι το Αυλωνάρι στη μέση της εβδομάδας. Στόχος του Α.Ο.Α. είναι η νίκη και το σπάσιμο της αρνητικής παράδοσης που έχει φέτος με τις ομάδες που βρίσκονται χαμηλότερα στη βαθμολογία, αφού δεν έχει νικήσει καμιά. Συγκεκριμένα έχει τρεις ήττες από Αμάρυνθο, Προκόπι, ΑΕ Χαλκίδας και ισοπαλία με τους Ωρεούς.
Η αποστολή θα αναχωρήσει 12.30 από τα Χάνια Αυλωναρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: