.........

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΜΕ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΔΑΡΑ 1-0 ΤΟΝ ΤΑΜΥΝΑΙΚΟ

Μεγάλης σημασίας νίκη σημείωσε ο Α.Ο.Αυλωναρίου την προηγούμενη Κυριακή, με 1-0 στο ντέρμπι με τον Ταμυναικό. Η επιτυχία αυτή συνδυάστηκε και με την ανάληψη των καθηκόντων στον πάγκο της ομάδας, του Γιώργου Ποδαρά. Ο Α.Ο.Α. έδειξε διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, έπαιξε πειθαρχημένα, με πάθος, κάνοντας λιγότερα λάθη και κατάφερε να νικήσει με ένα καταπληκτικό γκολ του Βογιατζή. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, με τον Ταμυναικό να κυνηγά από την αρχή τη νίκη και το Αυλωνάρι με σφικτή άμυνα να κρατά το μηδέν και με αντεπιθέσεις να ψάχνει για το γκολ.
 Στο πρώτο ημίωρο οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές ευκαιρίες, με τον Μανδράκα να σουτάρει στο 20ο λεπτό και να μπλοκάρει ο Κότσαρης και τον Τσάγκο στο 24ο λεπτό από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή να στέλνει την μπάλα άουτ. 
Στο 35ο λεπτό ο Γιάννης Βογιατζής με καταπληκτικό ανάποδο ψαλίδι στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Πετράκη και γράφει το 1-0. Ένα λεπτό πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Κωνστάντιος από καλή θέση σουτάρει για να διώξει ο Πετράκης.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ταμυναικός πίεσε για την ισοφάριση, έχασε δύο καλές ευκαιρίες, δεν βρήκε όμως στόχο. Στο 55ο λεπτό ο Σταμέλος μέσα από την μεγάλη περιοχή με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 87ο λεπτό ο Λάμπρου σούταρε, ο Κότσαρης έδιωξε με τα πόδια και το νέο σουτ απομάκρυνε ο Φρυγανάς. Στις καθυστερήσεις ο Βογιατζής έβγαλε μόνο του τον Τσαλιαγκό απέναντι στον Πετράκη, σούταρε όμως άουτ. 
Με τη νίκη αυτή το Αυλωνάρι έπιασε στην 11η θέση την Προποντίδα με 13 βαθμούς και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τους αντιπάλους στο κυνήγι της παραμονής στην κατηγορία. Παράλληλα και η ψυχολογία στην ομάδα έχει ανέβει και αναμένονται στο μέλλον καλύτερα αποτελέσματα.
Έπαιξαν για τον Α.Ο.Α: Κότσαρης, Σούτι, Μαραγκός, Μουρίκης Γ., Φρυγανάς, Αντώνενας, Αναστασίου Δ.(53΄Μουρίκης Α.-82΄Παππάς), Κωνστάντιος, Βογιατζής, Ρέτσας(68΄Τσαλιαγκός), Βασιλείου.
Την επόμενη Κυριακή ο Α.Ο.Αυλωναρίου παίζει στο Βασιλικό με τον Λήλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: