.........

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΟΔΑΡΑ ΜΕ ΤΑΜΥΝΑΙΚΟ

  Με τον Ταμυναικό, την Κυριακή στις 3, στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" στο Αυλωνάρι, ξεκινά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ο Α.Ο.Α. με τον Γιώργο Ποδαρά στον πάγκο. Μαζί του και ο Γιάννης Κοτρόζος, σε ρόλο βοηθού αφού γνωρίζει τα πάντα στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, για την οποία δουλεύει ακούραστα πάνω από 30 χρόνια, από διάφορα πόστα. Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε η προπόνηση με την παρουσία 20 ποδοσφαιριστών-έλλειπαν δικαιολογημένα οι Αντώνενας, Μουρίκης Γ., Σαμπάνης. Πριν την προπόνηση ο νέος προπονητής του Αυλωναρίου μίλησε με τους ποδοσφαιριστές, αναφέρθηκε σε τεχνικά και αγωνιστικά θέματα, έθεσε τους στόχους και τους κανόνες λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος και ζήτησε από όλους να κάνουν μια προσπάθεια παραπάνω ώστε να μπορέσει η ομάδα να βρει το δρόμο της. Σήμερα θα γίνει νέα προπόνηση που θα αφορά ζητήματα τακτικής. 
  Η προσπάθεια από πλευράς της διοίκησης γίνεται για να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα μετά από την κακή αγωνιστική παρουσία μέχρι τώρα. Ο Α.Ο.Αυλωναρίου έχει 10 βαθμούς, βρίσκεται στην 12η θέση μαζί με την Αμάρυνθο και ακολουθούν οι Ωρεοί με 8 και το Προκόπι με την Α.Ε.Χαλκίδας με 7. Το δυσάρεστο είναι ότι από αυτές τις ομάδες, το Αυλωνάρι έχει 3 ήττες και μία ισοπαλία μόνο, δηλαδή 1 βαθμό. 
  Αύριο Κυριακή ο Α.Ο.Αυλωναρίου δίνει δύσκολο αγώνα με τον Ταμυναικό που βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος με 24 βαθμούς. Η διοίκηση για άλλη μια φορά καλεί τους φίλους της ομάδας να έρθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν αυτή τη δύσκολη προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: