.........

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΞΕΚΙΝΗΜΑ Β΄ΓΥΡΟΥ ΜΕ ΝΙΚΗ

Πάρα πολύ καλή εμφάνιση, ίσως η καλύτερη στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής και σπουδαία νίκη  επί του Όλυμπου Γυμνού,  με 1-0, για την ομάδα μας στο Αυλωνάρι. Μέχρι το 72ο λεπτό, όταν και σημείωσε το γκολ, ο Α.Ο.Α. είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, έχασε πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ και δεν απειλήθηκε καθόλου. Μετά το γκολ ο Όλυμπος προσπάθησε να ισοφαρίσει, έχασε μόνο μία ευκαιρία στο 84ο λεπτό, χωρίς να καταφέρει τίποτα το ιδιαίτερο. Η νίκη ήταν δίκαιη και γέμισε με ενθουσιασμό όλους στην ομάδα.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία χάθηκε στο 22ο λεπτό, στο Α΄ημίχρονο, όταν ο Βογιατζής έβγαλε με πάσα μόνο τον Αναστασίου με τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά σούταρε άουτ. Ο νεαρός που πραγματοποίησε τη καλύτερη φετινή του εμφάνιση, έχασε άλλες τρεις ευκαιρίες, με πιο σημαντική αυτή στο 53ο λεπτό όταν το σουτ που έκανε έδιωξε πάνω στη γραμμή αμυντικός.
Στο 72ο λεπτό, ο Τσαλιαγκός, που είχε μπει 6 λεπτά νωρίτερα στον αγώνα, με σουτ από τη μεγάλη περιοχή σημείωσε το πολύτιμο γκολ για την ομάδα μας. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τη μοναδική τους ευκαιρία στο 84ο λεπτό, όταν σε σουτ μέσα από την περιοχή και αφού η μπάλα πέρασε από πολλά πόδια, ο Φρυγανάς κατάφερε να την διώξει πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος.
Ο Α.Ο.Αυλωναρίου δείχνει ότι βρίσκεται σε τροχιά ανάκαμψης. Σε τρεις αγώνες με τον Γιώργο Ποδαρά στον πάγκο έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία και μηδέν παθητικό στην άμυνα. Έφθασε τους 17 βαθμούς και έχει μία διαφορά 5 πόντων και άνω από τους τέσσερις τελευταίους στο πρωτάθλημα.
Έπαιξαν: Κότσαρης, Παππάς, Κάργας(49΄ Μαραγκός), Μουρίκης Γ.(65΄Τσαλιαγκός), Φρυγανάς, Αντώνενας, Αναστασίου Δ.(73΄Αιδίνης), Κωνστάντιος, Βογιατζής, Ρέτσας, Βασιλείου.

Την επόμενη αγωνιστική ο Α.Ο.Αυλωναρίου αγωνίζεται με την Αμάρυνθο εκτός έδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: