.........

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΤΗΝ 7η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Ο Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ

Υποδοχή με γλυκά, χυμούς και νερά για την ομάδα του Αυλωναρίου, την τελευταία αγωνιστική στο γήπεδο του Νέου Πύργου, από την Ιστιαία, αλλά στο τέλος παραλίγο να γίνει σύρραξη σε ένα αδιάφορο παιχνίδι. Τελικά οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 1-0 επιδεικνύοντας ιδιαίτερη σκληρότητα έχοντας και την ανοχή του διαιτητή. Ο αγώνας ήταν πολύ κακός σε ένα ακατάλληλο γήπεδο, γεγονός που προκαλεί την απορία γιατί ορίστηκε να γίνει εκεί ενώ όλα τα άλλα η Ιστιαία τα έδωσε στην Αιδηψό. Μάλιστα λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου προκλήθηκαν και τραυματισμοί σε ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων!
Από τα πρώτα λεπτά οι παίκτες της Ιστιαίας έπεφταν δυνατά στις φάσεις προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των αντιπάλων τους. Κάποια στιγμή ο διαιτητής αναγκάστηκε να δείξει κίτρινη κάρτα γεγονός που αν είχε κάνει νωρίτερα ίσως  είχαν αποφευχθεί πολλά μαρκαρίσματα. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις και προδίκαζε ένα ξερό 0-0, ανάλογο και της ποιότητάς του. Στο 4ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, ο διαιτητής Μπούρικας έδωσε "τραβηγμένο" πέναλτι υπέρ της Ιστιαίας σε μια ανύποπτη φάση. Σε σέντρα που έγινε από αριστερά ο Χροναίος προσπάθησε να μπλοκάρει την μπάλα η οποία του έφυγε από τα χέρια και στην προσπάθειά του να την ξαναπιάσει συγκρούστηκε με τον Τουσέρτ στην μικρή περιοχή. Ο Μπούρικας παρά τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Βασιλείου. Από αυτό το σημείο το παιχνίδι έγινε πολύ σκληρό με πολλές καθυστερήσεις από την πλευρά των γηπεδούχων και δυνατά μαρκαρίσματα. Πέντε λεπτά πριν το τέλος αμυντικός της Ιστιαίας κτύπησε εκτός φάσης τον Τσαπέρο. Ο διαιτητής απέβαλε τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων αλλά και τον Τσαπέρο για εξύβριση αντιπάλου. Ο αγώνας διακόπηκε για 5 λεπτά, καθώς υπήρξαν διαμαρτυρίες και αντεγκλήσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών και όταν ξανάρχισε έληξε χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση! 
Έπαιξαν: Χροναίος, Κηρύκος, Μπρεγκανάκου, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Αντώνενας, Σεϊντόπουλος, Bah, Λαθουράς, Κοτρόζος, Αϊδίνης(60΄Τσαπέρος).
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου τερμάτισε στην 7η θέση του πρωταθλήματος με 40 βαθμούς, έχοντας σημειώσει 12 νίκες, 4 ισοπαλίες, 14 ήττες και σύνολο τερμάτων 40 υπέρ και 43 κατά. Δυστυχώς ο κακός δεύτερος γύρος χάλασε την πολύ καλή εικόνα που είχε στον πρώτο η ομάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στον πρώτο γύρο ο Α. Ο. Α. συγκέντρωσε 27 βαθμούς και στον δεύτερο μόνο 13!

Τα τέρματα του Α. Ο. Α. σημείωσαν
Βογιατζής Γιάννης                 11
Σεϊντόπουλος Κώστας            9
Κοτρόζος Παντελής                7
Τσαλιαγκός Γιώργος του Ν.    3
Φρυγανάς Χάρης                    2
Βασιλείου Βασίλης                 1
Μακρής Αριστοτέλης              1

Ο Γιάννης Βογιατζής με τα 11 γκολ έφθασε τα 222 και είναι πίσω 9 τέρματα από τον Διαμαντή Κουτσουφλάκη που είναι στη πρώτη θέση των σκόρερ της Α΄ κατηγορίας Εύβοιας με 231.

Δεν υπάρχουν σχόλια: