.........

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ξεκαθάρισαν σχεδόν όλα την προηγούμενη Κυριακή στα παιχνίδια της προτελευταίας αγωνιστικής. Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Κύμης και θα παίξει στα μπαράζ με τους πρωταθλητές Φθιώτιδας, Βοιωτίας και Ευρυτανίας, για μια θέση που οδηγεί στην Γ Εθνική κατηγορία, αφού η Δ΄ Εθνική καταργήθηκε! Υποβιβάζονται τα Κριεζά, οι Ωρεοί και η Προποντίδα ενώ Όλυμπος Γυμνού και Νεοχώρι παίζουν τελευταίο παιχνίδι στο Γυμνό, το Σάββατο στις 5 το απόγευμα, με το μυαλό τους στην Κύμη. Αν οι πρωταθλητές Εύβοιας κατακτήσουν την πρώτη θέση στα μπαράζ τότε θα υποβιβασθεί μόνο ένας διαφορετικά θα πέσουν και οι δύο. Το Νεοχώρι με 33 βαθμούς έχει προβάδισμα έναντι του Ολύμπου που έχει 31 και σώζεται και με ισοπαλία, αντίθετα οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη!
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου ηττήθηκε 3-4 στο γήπεδό του από την Προποντίδα και έχει κολλήσει στην 7η θέση με 40 βαθμούς. Τελευταία αποστολή την Κυριακή στην Ιστιαία που με 37 βαθμούς βρίσκεται στην 11η θέση. Η χρονιά ενώ ξεκίνησε πολύ καλά στην συνέχεια, από τα μέσα του Β΄ γύρου, παρουσίασε μεγάλη κάμψη. 
Την προηγούμενη Κυριακή, παίζοντας με αρκετούς παίκτες που είχαν λιγότερες συμμετοχές, αιφνιδιάστηκε στο πρώτο δεκάλεπτο όπου δέχθηκε δύο γκολ. Στην συνέχεια αντέδρασε, μείωσε σε 1-2 με τον Βογιατζή στο 19ο λεπτό και ισοφάρισε 2-2, με τον Κοτρόζο στο 36ο λεπτό. Η καθοριστική φάση του αγώνα έγινε στο 40ο λεπτό, όταν ο Κιούσης ανέτρεψε αντίπαλό του στην περιοχή, ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι και απέβαλε τον τερματοφύλακα του Αυλωναρίου! Η Προποντίδα προηγήθηκε με 2-3 με την εύστοχη εκτέλεση του πέναλτι.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α. Ο. Αυλωναρίου με τις αλλαγές που πραγματοποίησε πίεσε τους φιλοξενούμενους, ισοφάρισε 3-3 με τον Σεϊντόπουλος στο 51ο λεπτό και προσπάθησε για την νίκη. Όμως στο 80ο λεπτό σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων σημειώθηκε το 3-4 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.
Έπαιξαν: Κιούσης, Μπρεγκανάκου(46΄Σεϊντόπουλος), Τσαπέρος(60΄Χροναίος Γ.), Μακρής, Φρυγανάς, Βασιλείου, Αϊδίνης(46΄Αντώνενας), Ταλιαγκός Γ. Ν., Βογιατζής, Κοτρόζος, Λαθουράς.

Την Κυριακή στις 5 ο τελευταίος αγώνας για τον Α. Ο. Αυλωναρίου, για το φετινό πρωτάθλημα, στο γήπεδο του Νέου Πύργου, με την Ιστιαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: