.........

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Ο ΚΑΥΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας και η αγωνία είναι μεγάλη, τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά. Δύο ομάδες παλεύουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο  Α. Ο. Κύμης που προηγείται στην βαθμολογία, με 3 βαθμούς, από τον Α.Π.Κ.Ο. Δροσιάς. Την Κυριακή η Κύμη αγωνίζεται στην έδρα της με τον Δύστο, σε ένα τοπικό ντέρμπι και η Δροσιά παίζει εκτός έδρας με το Νεοχώρι που καίγεται για βαθμούς. Λογικά η μάχη θα κρατήσει μέχρι το τέλος!
Στην ουρά έχουν υποβιβασθεί και μαθηματικά τα Κριεζά και οι Ωρεοί. Θα υποβιβασθούν σίγουρα άλλοι 2 αφού από το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής έπεσαν ο Άγιος Νικόλαος και τα Λουκίσια. Στην περίπτωση που ο πρωταθλητής Εύβοιας δεν ανέβει από τα μπαράζ που θα παίξει το Μάιο στην νέα Γ΄ Εθνική κατηγορία, αφού καταργείται η Δ΄ Εθνική από φέτος, τότε θα υποβιβασθεί και πέμπτος από την Α1.  Έτσι η Προποντίδα που έχει 24 βαθμούς, ο Όλυμπος Γυμνού με 27, και το Νεοχώρι με 30 θα δώσουν σκληρή μάχη για την πέμπτη από το τέλος θέση, ελπίζοντας και στην άνοδο του πρωταθλητή Εύβοιας. Λίγο πιο πάνω ο Λήλας Βασιλικού με 24 βαθμούς αλλά και η Ιστιαία, η Καστέλα και ο Ολυμπιακός Χαλκίδας που έχουν 35, πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή για να μην μπλέξουν σε περιπέτειες! 
Υπάρχουν και οι αδιάφορες βαθμολογικά όπως είναι ο Α. Ο. Αυλωναρίου με 40 βαθμούς, ο Παντριαδικός με 41, ο Δύστος και η Ερέτρια με 46, αλλά και η Αρτάκη με 51 που θα παίξουν χωρίς άγχος τις 4 τελευταίες αγωνιστικές. Για την ακρίβεια, το Αυλωνάρι θέλει 2 βαθμούς και ο Παντριαδικός 1, στην ακραία περίπτωση που το Νεοχώρι νικήσει και τα 4 παιχνίδια!!!!  
Σήμερα Σάββατο θα παίξουν Καστέλα-Προποντίδα και αύριο Κυριακή παίζουν, Κύμη-Δύστος, Νεοχώρι-Δροσιά, Όλυμπος Γυμνού-Ιστιαία, Ολυμπιακός Χαλκίδας-Παντριαδικός, Ωρεοί-Αρτάκη, Αυλωνάρι-Ερέτρια, ενώ ο Λήλας θα πάρει με 3-0 στα χαρτιά το παιχνίδι με τα Κριεζά.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 5 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ¨ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ¨ 
ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ 
ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: