.........

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΔΡΟΣΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΒΑΘΜΟ!!!

Άλλο ένα καλό παιχνίδι για τον Α. Ο. Αυλωναρίου την περασμένη Κυριακή χωρίς όμως το ανάλογο αντίκρυσμα. Έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο απέναντι στην Δροσιά, δεύτερη στην βαθμολογία, δεν κατάφερε όμως να σημειώσει γκολ και ηττήθηκε με 1-0. Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στο γήπεδο της Δροσιάς, απόλαυσε πλούσιο θέαμα και εντυπωσιάστηκε από την  παρουσία του Αυλωναρίου, απέναντι σε μια ομάδα που υπολείπεται 3 βαθμούς από την κορυφή και κυνηγά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με αντίπαλο την  Κύμη.
Με πάθος, καλή κυκλοφορία της μπάλας και έλεγχο του παιχνιδιού από τα πρώτα λεπτά ξεκίνησε ο Α. Ο. Α. που μέχρι το 30ο λεπτό, ήταν απόλυτα κυρίαρχος! Μια αδράνεια στην άμυνα και το γκολ των γηπεδούχων στο 32ο λεπτό, άλλαξε την εικόνα. Δεν το έβαλε κάτω όμως πάλεψε μέχρι το τέλος αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει. Ήρωας της συνάντησης ο τερματοφύλακας της Δροσιάς, Σολογιάννης που εκτός από την απόκρουση στο πέναλτι του Φρυγανά στο 26ο λεπτό, έπεσε στα πόδια του Μακρή και αποσόβησε την ισοφάριση στο 86ο λεπτό.
Στο 7ο λεπτό, απευθείας κόρνερ του Κοτρόζου αναγκάζει τον Σολογιάννη να διώξει εντυπωσιακά στο πίσω δεξί Γ σε νέο κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα σουτ του Λαθουρά έξω από την μεγάλη περιοχή φεύγει άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η απάντηση της Δροσιάς ήρθε στο 18ο λεπτό, όταν το φάουλ του Μεθενίτη μπλόκαρε ο Κιούσης. Στο 25ο λεπτό, ο Βασιλείου με ατομική ενέργεια μπαίνει στην περιοχή, ο Ματζούνης τον ανατρέπει και ο διαιτητής σφυρίζει αμέσως το πέναλτι. Ο Φρυγανάς εκτελεί με δυνατό σουτ στην δεξιά γωνία του Σολογιάννη που μπλοκάρει εντυπωσιακά.
Στο 32ο λεπτό, ο Παναγιωτάκος κερδίζει την μπάλα από λάθος των παικτών του Αυλωναρίου στη μεσαία γραμμή, βγαίνει στην αντεπίθεση από αριστερά και κάνει έξοχη πάσα, στον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Βεζυρτζόγλου ο οποίος με ψηλοκρεμαστό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Το ημίχρονο έκλεισε με ένα πολύ καλό σουτ του Μεταξά, έξω από την περιοχή  πλάγια δεξιά που απέκρουσε ο Κιούσης.
 Στο τρίτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου ο Λίφο, που μπήκε αλλαγή, ξεφεύγει από τους αμυντικούς και αναγκάζει τον Κιούση να διώξει σε κόρνερ. Στο 54ο λεπτό, ο Μεθενίτης εκτελεί κόρνερ από αριστερά ο Λίφο με κεφαλιά στέλνει την μπάλα άουτ. Στο 60ο λεπτό, δυνατό σουτ του Φρυγανά έξω από την περιοχή διώχνει δύσκολα ο Σολογιάννης, η φάση συνεχίζεται και στην κατάληξή της ο Λαθουράς σουτάρει άουτ.
Στο 70ο λεπτό, ο Μεθενίτης εκτελεί φάουλ από πλάγια αριστερά, ο Κιούσης διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Ο ίδιος παίκτης τέσσερα λεπτά αργότερα, μετά από πάσα σε φάουλ του Φρούσου, σουτάρει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 86ο λεπτό, ο Βογιατζής βγάζει ωραία κάθετη πάσα στον Μακρή μέσα στην μεγάλη περιοχή, ο Σολογιάννης διώχνει τελευταία στιγμή με τα πόδια σώζοντας την Δροσιά από την ισοφάριση. Τελευταία φάση του αγώνα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Λίφο κερδίζει την μπάλα έξω από την περιοχή το σουτ που επιχειρεί σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι.
Το Αυλωνάρι με την εμφάνιση του στην Δροσιά επιβεβαίωσε ότι διαθέτει ποιότητα ποδοσφαιριστών, ικανούς να κτυπήσουν οποιοδήποτε παιχνίδι. Η πολύ καλή πορεία του Α΄ γύρου καμία σχέση δεν έχει με τα αποτελέσματα του Β΄γύρου. Όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες για αυτή την μεγάλη κάμψη που παρουσίασε η ομάδα. Στον πρώτο γύρο είχε 27 βαθμούς και στον δεύτερο 13!!! Υπολείπονται δύο αγώνες με Προποντίδα εντός και Ιστιαία εκτός.
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Κιούσης, Bah, Βασιλείου(64΄Βογιατζής), Καραμπίνης, Φρυγανάς, Χριστοδουλόπουλος(46΄Μακρής), Σεϊντόπουλος, Αντώνενας, Κοτρόζος(82΄Αϊδίνης), Τσαλιαγκός Γ. Ν., Λαθουράς.

Την επόμενη Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται την Προποντίδα στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ", στο Αυλωνάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: