.........

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗ

Νίκησε με  4-1 την Κυριακή τους Ωρεούς, ο Α. Ο. Αυλωναρίου και εκτός ότι ξεκόλλησε από από μια σειρά με ήττες, έσπασε μια αρνητική παράδοση και έβαλε τέσσερα γκολ. για πρώτη φορά φέτος. Με πολλούς νεαρούς στην ενδεκάδα μπήκε από την αρχή αποφασιστικά στο παιχνίδι και έδειξε ότι ήθελε τη νίκη. Οι Ωρεοί με το γνωστό τους αμυντικό στιλ, προσπάθησαν να μην δεχθούν γκολ, αλλά δεν άντεξαν πάνω από δέκα λεπτά. Με αρκετές απουσίες έπαιξαν το τελευταίο τους χαρτί για την παραμονή στην κατηγορία. Μετά την ήττα αυτή υποβιβάστηκαν και μαθηματικά στην Α2. 
Στο 4ο λεπτό, ο Βογιατζής με απευθείας κτύπημα φάουλ αναγκάζει τον Μπιμπάι να πέσει στην γωνιά του και να διώξει σε κόρνερ. Στο 10ο λεπτό όμως, ο Βογιατζής με δυνατό σουτ από την μεγάλη περιοχή και λίγο πλάγια αριστερά ανοίγει το σκορ. Στο 18ο λεπτό, ο Κιούσης διώχνει σε κόρνερ σουτ του Πάτση και στο 40ο λεπτό, πραγματοποιεί την απόκρουση του αγώνα σε καρφωτή κεφαλιά του Γαλούπη. Ένα λεπτό αργότερα ο Σεϊντόπουλος αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα έκανε το 2-0. Το ημίχρονο έκλεισε με σουτ του Βογιατζή που έδιωξε πάνω στην γραμμή αμυντικός.
Στο δεύτερο ημίχρονο το Αυλωνάρι ήταν πολύ καλύτερο και επικράτησε άνετα. Στο 55ο λεπτό ο Κοτρόζος βγάζει κάθετη πάσα στο Βογιατζή στη μεγάλη περιοχή αλλά ο Μπιμπάι σώζει και πάλι την εστία του αποκρούοντας το σουτ. Στο 61ο λεπτό, οι Ωρεοί κερδίζουν πέναλτι σε ανατροπή του Βιδάλη από τον Αντώνενα και ο Πάτσης μειώνει σε 2-1. Στο επόμενο λεπτό, ο Κοτρόζος μπαίνει στην περιοχή από αριστερά και ο Μπιμπάι διώχνει σε κόρνερ. Παρά τις πολλές προσπάθειες του Αυλωναρίου χρειάστηκε να φθάσουμε στο 87ο λεπτό, για να σημειωθεί το 3-1 από τον Μακρή  ενώ ο Βογιατζής έκλεισε το σκορ με ¨κερααυνό¨ στο 90ο λεπτό, στο Γ του Μπιμπάι.
Έπαιξαν: Κιούσης, Αϊδίνης(75΄Βασιλείου), Τσαπέρος, Καραμπίνης, Φρυγανάς(86΄Bah), Αντώνενας, Σεϊντόπουλος, Χριστοδουλόπουλος(67΄Μακρής), Βογιατζής, Κοτρόζος, Λαθουράς.

Την Κυριακή ο Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ υποδέχεται στις 5 το απόγευμα, τον Απόλλωνα Ερέτριας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: