.........

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗ

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε την Κυριακή στο Αυλωνάρι ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Απόλλωνα Ερέτριας. Οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες, η Ερέτρια όμως ευτύχησε σε μία από αυτές να σκοράρει και να πάρει την νίκη! Το Αυλωνάρι ήταν καλύτερο στο δεύτερο ημίχρονο αλλά παρά την πίεση που άσκησε δεν κατάφερε να ισοφαρίσει. Με βάση την εμφάνιση δικαιούται τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.
Πρώτη επίσκεψη του Αυλωναρίου στην αντίπαλη εστία στο 16ο λεπτό, αναγκάζει τον τερματοφύλακα της Ερέτριας να διώξει με τα πόδια έξω από την περιοχή του. Στο επόμενο λεπτό, ο Σταματάκος εκμεταλλεύεται αδράνεια της άμυνας του Αυλωναρίου και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή ανοίγει το σκορ. Στο 19ο λεπτό, ο Βογιατζής εκτελεί φάουλ από πλάγια αριστερά ο Μητακίδης διώχνει, όμως το νέο σουτ του Καραμπίνη από καλή θέση φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 26ο λεπτό, ο Βογιατζής με ατομική ενέργεια μπαίνει από αριστερά στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχειρεί φεύγει ελάχιστα έξω από το απέναντι δοκάρι. Το ημίχρονο θα κλείσει με μια καλή ευκαιρία της Ερέτριας, όταν ο Τόρα από πλεονεκτική θέση μετά από παράλληλη σέντρα του Σταματάκου, στέλνει την μπάλα αρχικά πάνω στον Μπρεγκανάκου που διώχνει πάνω στην γραμμή και στην συνέχεια άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο το Αυλωνάρι πίεσε έντονα για την ισοφάριση οι παίκτες του όμως ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια. Η Ερέτρια δημιούργησε φάσεις στις αντεπιθέσεις και θα μπορούσε να σημειώσει και δεύτερο τέρμα. 
Στο 51ο λεπτό, ο Σεϊντόπουλος σουτάρει έξω από την περιοχή λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 53ο λεπτό, ο Βογιατζής σουτάρει από την μεγάλη περιοχή και λίγο πλάγια αριστερά, ο Μητακίδης χάνει την μπάλα από τα χέρια του και ο Σεϊντόπουλος την ώρα που επιχειρεί να σουτάρει ανατρέπεται από αμυντικό χωρίς ο διαιτητής να δώσει το πέναλτι, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών και φίλων του Αυλωναρίου. Στο 60ο λεπτό, ο Λαθουράς κάνει σέντρα στην περιοχή ο Αντώνενας με κεφαλιά στέλνει την μπάλα άουτ.
Η Ερέτρια προσπάθησε στην συνέχεια να βγει μπροστά όμως δύο σουτ του Σταματάκου και μια κεφαλιά από τον Τόρα δεν βρήκαν στόχο. 
Στο 73ο λεπτό, ο Βογιατζής χάνει πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν βγαίνει μόνος απέναντι στον Μητακίδη αλλά το σουτ που επιχείρησε έδιωξε με τα πόδια ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε καθώς οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με κάθε τρόπο να κρατήσουν μακριά από την εστία τους τους επιθετικούς του Αυλωναρίου, πάγωσαν το παιχνίδι κάνοντας αρκετές καθυστερήσεις και τελικά κατάφεραν να κρατήσουν το 0-1. Στο 90ο λεπτό, μάλιστα παραλίγο να σημειώσουν και δεύτερο γκολ, αλλά ο νεαρός τερματοφύλακας Άρης Κιούσης, έδιωξε σουτ του Τόρα που είχε βγει μόνος  απέναντί του! 
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Κιούσης, Μπρεγκάνακου(50΄Βασιλείου), Bah, Καραμπίνης(83΄Μακρής), Φρυγανάς, Αντώνενας, Σεϊντόπουλος, Τσαλιαγκός Γ. Ν., Βογιατζής, Κοτρόζος, Λαθουράς(86΄Τσαπέρος).

Την επόμενη Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με την Δροσιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: