.........

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΥΝΑΤΗ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ του ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ, φέτος, ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ!

Κατά γενική ομολογία, όλων των ποδοσφαιριστών μας, η φετινή προετοιμασία της ομάδας, από τον νέο μας τεχνικό Βαγγέλη Τόγια και τους συνεργάτες του, Γιάννη Κοτρόζο και Σπύρο Κατσινή (γυμναστή), ήταν πρωτόγνωρη αλλά και πρωτοποριακή, για τα δεδομένα του ΑΟ Αυλωναρίου.
Τα αποτελέσματα αυτής της προετοιμασίας, σίγουρα περιμένουμε να τα δούμε με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, στο Κύπελλο Εύβοιας (Τετάρτη 4 Σεπτ. στα Κριεζά με την τοπική ομάδα) και φυσικά στην έναρξη του πρωταθλήματος, της Α.1 Εύβοιας, στα μέσα του μήνα.
Η ''απόπειρα'' έγινε πέρσι στο τέλος του Αυγούστου,  πανηγύρι-γλέντι στην πάνω Πλατεία (την κατά τους πιο παλιούς ''Σαρακίνα'') και στέφθηκε από πρωτοφανή επιτυχία...

Ήταν σαν να το περίμενε ο κόσμος του χωριού μας και σαν να βρήκε κάτι που του ...έλειπε!
Και να πούμε δυό λόγια για την πλατεία αυτή! Αν στον Άγιο-Δημήτρη μας, δεσπόζει η μορφή αυτή που τόσο καιρό όλοι  βλέπουμε (δεν παίρνουμε θέση αν πρόκειται για θαύμα ή ''παιχνίδι'' του  φωτισμού), στην πάνω Πλατεία θα έπρεπε να δεσπόζει η μορφή του ιδρυτή της ομάδας μας, του Νίκου Κούκη, αφού χάρη στην δική του δυναμική και πρωτοβουλία, όταν ήταν πρόεδρος του χωριού, φτιαχτηκε αυτή η Πλατεία και έφυγαν τα όποια χαλάσματα υπήρχαν εκεί, ήταν μια ανάσα για το πυκνοκατοικημένο χωριό μας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ & ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ στη συνέχεια...

Έγινε στην Κεντρική Πλατεία του Αυλωναρίου, το καθιερωμένο πανηγύρι (27-Ιουλίου), όμως η ''πρόκληση'' ήταν εμφανής, από όλους: ''...άντε ωραία ήταν και σήμερα, αλλά ραντεβού, τέλος Αυγούστου στην Πάνω Πλατεία''!
Και όπως ήταν φυσικό, οι διοικούντες την ομάδα, δεν μπορούσαν παρά ν' ανταποκριθούν στην ''πρόκληση-απαίτηση'' του κόσμου! 
Με μεράκι όπως πάντα ετοιμάστηκαν όλα, για το γλέντι που θ' αποχαιρετούσαμε όλοι το καλοκαίρι!
Αν δίναμε έναν τίτλο θα ήταν: ''Αποχαιρετισμός στο Καλοκαίρι που φεύγει'', ήταν το ιδανικότερο, στον ειδυλλιακό αυτό χώρο...
Περιττό να πούμε ότι η ανταπόκριση των συμπατριωτών μας, ήταν πρωτοφανής και μπορούμε να πούμε ότι μας αιφνιδίασε όλους, καθώς όχι μόνο ‘’δεν έπεφτε καρφίτσα’’, αλλά πολλοί ήταν αυτοί που έφυγαν καθώς δεν υπήρχαν
τραπέζια και καρέκλες…
Κέφι και γλέντι απίστευτο, μέχρι τις πρωϊνές ώρες, με το καταπληκτικό συγκρότημα ‘’Μουσικοί Ταξιδιώτες’’, που ενθουσίασε τον κόσμο.
Την εκδήλωση άνοιξε το νεοσύστατο ‘’Χορευτικό του Αυλωναρίου’’, που εντυπωσίασε και καταχειροκροτήθηκε, παρ’ ότι μετρά μόλις κάποιους μήνες ‘’ζωής’’!
Πρέπει να επισημανθεί, ότι το σύνολο σχεδόν των παιδιών του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Αυλωναρίου, με την παρουσία του έδωσε μια άλλη ευχάριστη και δροσερή νότα στην θαυμάσια αυτή βραδιά!
Από τους διοικούντες την ομάδα του ΑΟ Αυλωναρίου, ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ, για την εκπληκτική παρουσία του και μια υπόσχεση, του χρόνου, ακόμα πιο καλή οργάνωση, ακόμα πιο πολύ γλέντι και ακόμα περισσότεροι!

---το φωτορεπορτάζ:

























































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια: