.........

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΡΙΑΝΤΑΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΚΑΣΤΕΛΑ 4-7

Τριάντα εφιαλτικά λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, ήταν αρκετά για να φέρουν μια βαριά ήττα για τον Α. Ο. Αλωναρίου στην έδρα του, από την Καστέλα, με 4-7! Πριν προλάβουν να καταλάβουν τι γίνεται οι παίκτες του Αυλωναρίου είχαν δεχθεί τέσσερα γκολ από τους φιλοξενούμενους, που ξεκίνησαν με πάθος τον αγώνα και αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους. Λίγο ο εφησυχασμός μετά τα θετικά αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις στα προηγούμενα παιχνίδια, λίγο η έλλειψη πολλών ποδοσφαιριστών από τις προπονήσεις αλλά και η πεποίθηση ότι εύκολα θα κερδίσουν την Καστέλα, έφεραν το χαλαρό ξεκίνημα, με συνέπεια το 0-4 στο 26ο λεπτό! Το ξύπνημα στη συνέχεια και το καλό δεύτερο ημίχρονο δεν έφεραν αυτή τη φορά την ανατροπή.
Η πρώτη καλή φάση ήταν για το Αυλωνάρι στο 8ο λεπτό, με τον Βασίλη Τσαλιαγκό να πιάνει καρφωτή κεφαλιά από την μεγάλη περιοχή μετά από σέντρα του Μακρή και να αναγκάζει τον Κηρόπουλο σε εξαιρετική απόκρουση. Στο 10ο λεπτό από στραβοκλωτσιά του Μπρεγκανάκου η μπάλα στρώθηκε στον Σπανό στην μεγάλη περιοχή που με σουτ έκανε το 0-1. Στο 20ο λεπτό, ο Λαφαζάνης με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή λίγο πλάγια δεξιά έκανε το 0-2. Τρία λεπτά αργότερα ο Ταψής με κεφαλιά έκανε το 0-3. Στο 26ο λεπτό, ο Μήτρου ανενόχλητος με σουτ από την μεγάλη περιοχή σημείωσε το 0-4.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου αντέδρασε και στο 32ο λεπτό, ο Μακρής έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν μόνος στην μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ! Δύο λεπτά αργότερα η Καστέλα απείλησε και πάλι με τον Τζιαμίχα να στέλνει με κεφαλιά μέσα από την μεγάλη περιοχή την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 35ο λεπτό, ο Φραγγής με σουτ από την μεγάλη περιοχή μειώνει σε 1-4. Ένα λεπτό αργότερα ο Λαφαζάνης ανατράπηκε στην περιοχή από τον Δήμου και ο Ζήσης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-5 που ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα ήταν εντελώς διαφορετική. Οι ποδοσφαιριστές του Αυλωναρίου μπήκαν αποφασισμένοι να γυρίσουν το παιχνίδι και έπαιξαν με πάθος. Στο 47ο λεπτό, στην πρώτη επίθεση ο Γιώργος Τσαλιγκός μπήκε από δεξιά στην περιοχή έβγαλε πάσα στον Βασίλη Τσαλιαγκό που με σουτ έκανε το 2-5. Δύο λεπτά αργότερα ο Βογιατζής μέσα από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 54ο λεπτό, ο Βασίλης Τσαλιαγκός ανατράπηκε στην μικρή περιοχή από τον Κηρόπουλο αλλά ο διαιτητής Ψυχούλας αρνήθηκε το πεντακάθαρο πέναλτι. Στο 56ο λεπτό, ο Βασίλης Τσαλιαγκός με σουτ έκανε το 3-5. Η πίεση προς την εστία του Κηρόπουλου συνεχίστηκε και όλοι πίστεψαν στην μεγάλη ανατροπή. Στο 70 λεπτό, ο Κηρόπουλος πραγματοποιεί μεγάλη απόκρουση σε σουτ του Βογιατζή στέλνοντας την μπάλα κόρνερ. 
Στην πρώτη ουσιαστική αντεπίθεση των φιλοξενουμένων στο 74ο λεπτό, ο Σπανός κατάφερε να πλασάρει τον Χροναίο και να κάνει το 3-6. Κάπου εκεί το όνειρο τελείωσε και η Καστέλα εδραίωσε τη νίκη. Στο 80ο λεπτό σε νέα αντεπίθεση ο Μαντάς μόνος στην μικρή περιοχή σημείωσε το 3-7. Στο 87ο λεπτό, ο Μακρής ανατράπηκε στην μεγάλη περιοχή και ο Βασίλης Τσαλιαγκός με πέναλτι σημείωσε το τρίτο προσωπικό του γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 4-7. Δύο λεπτά αργότερα ο Σαμαράς έχασε την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ όταν με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου σημείωσε 4 γκολ, έχασε πολλές ευκαιρίες και όμως έχασε αφού δέχθηκε 7 γκολ γεγονός πρωτοφανές στην ιστορία του στην Α΄ κατηγορία της Εύβοιας. Αντίστοιχο αποτέλεσμα μπορούμε να θυμηθούμε την δεκαετία του 90 από την Κύμη αλλά στην Β΄ κατηγορία. Θα πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι τα παιχνίδια κερδίζονται στο γήπεδο και απαιτείτε για όλα η ίδια προσοχή και σοβαρότητα.
Έπαιξαν: Χροναίος, Γεωργικόπουλος(74 Δημάς), Μπρεγκανάκου(29΄Φραγγής), Κηρύκος, Φρυγανάς, Βασιλείου, Δήμου(60΄Σαμαράς), Μακρής, Βογιατζής, Τσαλιαγκός Γ.Ν., Τσαλιαγκός Β.

Την επόμενη Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λήλαντα Βασιλικού. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: