.........

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 0-1

Την πιο σπουδαία φετινή νίκη τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά σημείωσε ο Α. Ο. Αυλωναρίου, μέσα στην Χαλκίδα, επί του κυπελλούχου Εύβοιας, Ολυμπιακού Χαλκίδας με 0-1. Κατάφερε έτσι να φθάσει τους 30 βαθμούς και να περάσει στην 9η θέση της βαθμολογίας, αποκτώντας σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του στην προσπάθεια για την παραμονή στην κατηγορία. Το αποτέλεσμα αυτό επιτεύχθηκε επί ενός αντιπάλου που την προηγούμενη Τετάρτη είχε κατακτήσει το κύπελλο Εύβοιας, στο ίδιο γήπεδο, νικώντας την Αρτάκη στα πέναλτι! Μάλιστα την ερχόμενη Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου αντιμετωπίζει την άλλη φιναλίστ ομάδα της Αρτάκης!
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε την υπεροχή δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες αλλά το Αυλωνάρι καλά οργανωμένο στην άμυνα κράτησε το μηδέν. Η πιο σημαντική στιγμή των γηπεδούχων ήταν στο 34ο λεπτό, όταν ο Δήμου με κεφαλιά μετά από σέντρα του Παπαδέδε σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Χροναίου. Τα δοκάρια ισοφάρισε το Αυλωνάρι στο 55ο λεπτό, όταν ο Καραμπίνης μετά από σέντρα του Φραγγή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο.
Το "χρυσό" γκολ σημείωσε ο Τέλης Μακρής με κεφαλιά στο 69ο λεπτό μετά από ωραία σέντρα του Άγγελου Φραγγή. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο Βρετός βγήκε τετ-α-τετ με τον Χροναίο αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι άουτ. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να σημειώσουν γκολ όμως οι παίκτες του Αυλωναρίου παίζοντας μυαλωμένα δεν επανέλαβαν προηγούμενα λάθη και κράτησαν την νίκη.
Απομένουν 6 αγωνιστικές για την λήξη του πρωταθλήματος και ο Α. Ο. Αυλωνρίου με τους 30 βαθμούς είναι 11 μπροστά από τα Λουκίσια που βρίσκονται στην 14η θέση που οδηγεί στην Β΄ κατηγορία. Στην 13η θέση με 25 βαθμούς βρίσκονται ο Λήλας και η Αυλίδα. Αν ο πρωταθλητής Εύβοιας δεν ανέβει από τα μπαράζ στην Γ΄Εθνική τότε θα υποβιβασθεί και ο 13ος της βαθμαλογίας.
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Χροναίος, Κόκκος, Φραγγής, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου, Μαρούλης, Μακρής(84΄Μπρεγκανάκου), Κοτρόζος Π.(44΄Τζελίλης), Ηλίας, Δημάς(89΄Δαφνής).


Δεν υπάρχουν σχόλια: