.........

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ: ΑΥΛΩΝΑΡΙ -ΚΑΣΤΕλΛΑ 2-0

Σημαντική και καθαρή νίκη πήρε ο  Α.Ο. Αυλωναρίου στο  γήπεδο ''Ν ΚΟΥΚΗΣ'' επί του ΑΠΟ Καστέλλας με 2-0 και έκανε ένα βήμα παραπάνω για την παραμονή του στην Α΄ κατηγορία της Εύβοιας. Από το πρώτο λεπτό μπήκε αποφασιστικά στο παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει νωρίς το σκορ.
Στην πρώτη επίθεση του αγώνα, στο 2ο λεπτό, ο Βογιατζής έδωσε ωραία πάσα στον Βασιλείου που με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κηρόπουλου σημειώνοντας το σκορ 1-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Βασιλείου ανταπόδωσε την πάσα στο Βογιατζή το σουτ του οποίου έδιωξε εντυπωσιακά ο Κηρόπουλος. Στο 7ο λεπτό, ο Ηλίας εκτέλεσε κόρνερ και Καραμπίνης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κηρόπουλου.
Στο 24' ο Κοτρόζος από αριστερά απέφυγε δυο αντιπάλους, έκανε παράλληλη σέντρα και ένα μέτρο πριν την γραμμή ο Μπασινάς έστειλε την μπάλα κόρνερ.
Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία αλλά ήταν επιθετικά ακίνδυνοι αφού προσέκρουσαν στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία των παικτών του Αυλωναρίου. Έτσι παρά την υπεροχή τους δεν δημιούργησαν καμιά φάση μέχρι το τέλος του ημιχρόνου που βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 1-0. Μάλιστα στο 45' σε εκτέλεση φάουλ του Ηλία ο Κηρόπουλος έδιωξε με γροθιές την μπάλα σε πλάγιο άουτ.
Στην επανάληψη το Αυλωνάρι πήρε τον έλεγχο του κέντρου και πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο διπλασίασε το τέρματα του. Στο 55ο λεπτό, ο Φραγγής έκλεψε την μπάλα στην μεσαία γραμμή, έδωσε πάσα στο Βογιατζή, αυτός με τη σειρά του τροφοδότησε τον Ηλία μέσα στην περιοχή λίγο πλάγια αριστερά και ο τελευταίος με συρτό διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0.
Στο 59ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σπανού, ο Λαφαζάνης έπιασε κεφαλιά που πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 70' δυνατό σουτ του Ηλία έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 88' εκτέλεση φάουλ του Βογιατζή έδιωξε σε κόρνερ ο Ζεφέλι που είχε αντικαταστήσει το Κηρόπουλο. Στις καθυστερήσεις ο Σέγκος μέσα από την περιοχή και από πλάγια δεξιά επιχείρησε δυνατό σουτ και ο Χροναίος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Δίκαιη η νίκη του Α. Ο. Αυλωναρίου που ήταν καλύτερο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Απομένουν 4 αγωνιστικές για την λήξη του πρωταθλήματος και ο Α. Ο. Α. έχει 33 βαθμούς. Η Σκύρος και το Προκόπι, λογικά δεν θα αποφύγουν τον υποβιβασμό, ενώ τα Λουκίσια που βρίσκονται στην τρίτη από το τέλος θέση με 19 βαθμούς, πολύ δύσκολα θα παραμείνουν. Στην περίπτωση που ο πρωταθλητής Εύβοιας δεν ανέβει από τα μπαράζ στην Γ΄ Εθνική τότε θα πέσει και τέταρτος. Η μάχη θα γίνει μεταξύ του Λήλαντα Βασιλικού με 28 βαθμούς, της Αυλίδας με 29, της Τριάδας με 32, του Αυλωναρίου με 33, της Μακρυκάπας με 34 και της Καστέλλας με 35. 
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Χροναίος, Μπρεγκανάκου(85΄Βασιλείου Δ.), Φραγγής, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου Β., Δημάς, Μαρούλης, Βογιατζής, Ηλίας(88΄Παππάς), Κοτρόζος Π.(75΄Τζελίλης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: