.........

Σάββατο 4 Απριλίου 2015

ΧΡΥΣΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ

 



Πολύτιμο βαθμό πήρε το Αυλωνάρι μέσα στην Ερέτρια από τον Απόλλωνα σε ένα αγώνα που στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, προηγήθηκαν στο σκορ αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν γρήγορα και απείλησαν για την νίκη.
Με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων ξεκίνησε ο αγώνας. Ο Απόλλων άρχισε να βρίσκεται πιο συχνά στα καρέ του Χροναίου ο οποίος δεν κινδύνεψε ουσιαστικά στο πρώτο εικοσάλεπτο.
Στο 22' ο Απόλλων απείλησε με μια εκτέλεση φάουλ  ενώ στο 31' η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε όταν ο Κούτρας με μακρινό σουτ έξω από την περιοχή και αφού η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό, άνοιξε το σκορ 1-0.
Στο 39' το Αυλωνάρι ισοφάρισε τον αγώνα όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ηλία ο Μητακίδης απέκρουσε και στην επαναφορά ο Φραγγής μπήκε στην φάση και ανάγκασε τον Φουρμούζη στην προσπάθειά του να διώξει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο με τις δυο ομάδες ισόπαλες 1-1.


Στην επανάληψη ο Α. Ο. Αυλωναρίου με σωστή αμυντική τακτική κράτησε μακριά τους επιθετικούς της Ερέτριας και με ξαφνικές αντεπιθέσεις απειλούσε τον Μητακίδη.
Στο 48' οι γηπεδούχοι απείλησαν όταν δυνατό σουτ έδιωξαν οι αμυντικοί του Αυλωναρίου σε κόρνερ
Στο 63' το Αυλωνάρι έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Βογιατζής μόνος του απέναντι από τον Μητακίδη πλάσαρε πάνω του και το νέο σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ.
Στο 66' ο Μεμάϊ απέφυγε μέσα στην περιοχή τους αμυντικούς πλάσαρε από κοντά ελάχιστα άουτ.
Στο 84' το Αυλωνάρι έχασε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία όταν ο Κοτρόζος επιχείρησε να τον πλασάρει αλλά ο Μητακίδης έπεσε στα πόδια του κι έσωσε την εστία του.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε ισόπαλες τις δυο ομάδες με 1-1 με το Αυλωνάρι στο Β' μέρος να χάνει δυο μεγάλες ευκαιρίες να πάρει ακόμα και την νίκη μέσα στην Ερέτρια.


Απόλλων Ερέτριας: Μιχ Βλάχος.

Μητακίδης, Φορμούζης, Λιατίφης, Βελαέτης, Κούτρας, Κοκκάλας, Αγραφιώτης (46' Τόρα), Ρωμανός, Μεμάϊ, Παριανός(86" Ευγενιου), Μώρος (69΄Μαυρίδης).



Α. Ο. Αυλωναρίου: Βαγγέλης Τόγιας



Χροναίος, Μπρεγκανάκου, Βασιλείου Δ(80'Τζελίλι), Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου Β, Δημάς, Μαρούλης, Βογιατζής (71΄Κοτρόζος), Ηλιας(92΄Παππάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια: