.........

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

…τα καταφέραμε μόνοι μας, χωρίς ΄΄δεκανίκια΄΄!



ΑΥΛΩΝΑΡΙ – ΔΟΞΑ Προκοπ. 3-2




Η ομάδα του Αυλωναρίου έκανε αγώνα δρόμου για να αποφύγει τη 13η θέση και εντέλει τα κατάφερε… και τα κατάφερε ΜΟΝΗ ΤΗΣ!
Δεν έχει σημασία που ο Λήλας έχασε στο Βασιλικό από τον Ολυνοιακό Χ… Άλλωστε κανείς από τους παίκτες των «κιτρινόμαυρων», δεν γνώριζε την εξέλιξη του εν λόγω αγώνα. Πριν το παιχνίδι στο «Ν. Κούκης» ο Βαγγέλης Τόγιας, είχε τονίσει στους παίκτες του: «Δεν μας νοιάζει τί κάνουν οι άλλοι. Είμαστε Αυλωνάρι, παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να κερδίσουμε το Προκόπι».

  Ένα Προκόπι όμως, που μας «καρδιοχτύπησε», παρ΄ ότι το συγκρότημα του Διαμαντή Κουτσουφλάκη έπαιζε με δέκα παίκτες από το 34’! Οι «μαυραετοί», που παρά τον υποβιβασμό τους, έδειξαν ότι έχουν μία γυμνασμένη, ταλαντούχα και πεισματάρα ομάδα που ήξερε τί ζητούσε μέσα στο γήπεδο. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ, έμειναν με 10 παίκτες και είχαν τα ψυχικά αποθέματα και αντέδρασαν, ισοφαρίζοντας και προηγούμενοι  στο σκορ με 1-2(!) και ανάγκασαν το Αυλωνάρι να τρέχει για να προλάβει… Τελικά η ομάδα του Βαγγ. Τόγια, στα …δύσκολα, έδειξε χαρακτήρα και γύρισε το παιχνίδι, με τον Φρυγανά να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ!
Στο 25’ ο Παναγιώτης Ηλίας με σουτ από πλάγια θέση αριστερά, έκανε το 1-0.
Στο 34’ ο Κοτρόζος έμπαινε μόνος και στο ημικύκλιο της περιοχής, ανατράπηκε από τον Ανδρέου, με τον δεύτερο να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα.
Πολλοί ίσως να πίστεψαν ότι το Προκόπι με δέκα παίκτες θα …κατέρρεε, όμως οι φιλοξενούμενοι βάλθηκαν να μας στείλουν …αδιάβαστους.
Στο 36’, από φάουλ του Δασκαλόπουλου, ο Δημάκος, ανάμεσα από 4 αμυντικούς μας, που ΄΄τράκαραν΄΄ μεταξύ τους, με πλασέ έκανε το 1-1. 
Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους τραυματίστηκε ο Παναγιώτης Ηλίας και αντικαταστάθηκε πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Η αλλαγή αυτή αποσυντόνισε την ομάδα και η Δόξα στάθηκε καλύτερα στην συνέχεια.
  Στο 57’ έγινε το 1-2 για την Δόξα Προκ.! Ο Γεωργίου έβγαλε μία σέντρα από δεξιά και ο Δημάκος έβαλε στο τιμόνι του οδηγού τους Προκοπιανούς!
Το Αυλωνάρι είχε μπροστά του περίπου 35 λεπτά (μαζί με τις καθυστερήσεις), για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση. Τελικά τα …καταφέραμε!
Στο 79’ ο Γιάννης Βογιατζής ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Γ. Μορφούλη, το καθαρό πέναλτι καταλογίστηκε και ο ΄΄Βόγια΄΄ με εύστοχο χτύπημα έκανε το 2-2.
Η ΄΄λύτρωση΄΄ για την  ομάδα μας, ήρθε στο 88’, όταν από κόρνερ του Φραγκή, ο Φρυγανάς με κεφαλιά έκανε το τελικό 3-2.
Στο 89’ αποβλήθηκε ο Μακρής, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Διαιτησία: Λάμπρου Γ. (Κωνστάντιος, Τακόπουλος), πολύ καλή.
Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε όλους στο Αυλωνάρι να πανηγυρίζουν για την άξια παραμονή στην κατηγορία. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου κατάφερε καθαρά και δίκαια να πετύχει τον στόχο του.
Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τρίο και τον κόσμο του που στήριξε την ομάδα!
 ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Βαγγ. Τόγιας): Χροναίος, Μαρούλης (73’ Τζελίλι), Μπρεγκανάκου, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου Β., Φραγκής, Βογιατζής, Μακρής, Ηλίας (46’ λ.τρ. Βασιλείου Δ.), Κοτρόζος (90’ Κυριαζής).  
ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ (Διαμ. Κουτσουφλάκης): Παμφίλης, Μορφούλης Γ., Πουλιπούλης, Μορφούλης Θαν., Ανδρέου, Κανελόπουλος (72’ Σταμούλος), Δασκαλόπουλος, Καλάης (85’ Μούντριζας), Κουτσουφλάκης Ι., Γεωργίου, Δημάκος.
 Απ. Αποστολίδης (Δυνατά - Αθλητικά)      
*ΦΩΤΟΡΠΕΡΤΑΖ:    


























































































Δεν υπάρχουν σχόλια: