.........

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΣΦΡΑΓΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ. Α.Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ-ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ 3-2

Νίκη με ανατροπή και παραμονή στην Α΄ κατηγορία της Εύβοιας για 10η συνεχόμενη χρονιά κατάφερε να επιτύχει, την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ", ο Α. Ο. Αυλωναρίου. Σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της ιστορίας της η ομάδα μας έδειξε ψυχή και πάθος και παρά το άγχος που υπήρχε μπόρεσε να ανατρέψει το σκορ που προς στιγμή στράβωσε. Η νίκη ήταν μονόδρομος σε αυτόν τον αγώνα για να μην εξαρτάται η παραμονή από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων, καθώς πολλά περίεργα συνέβησαν σε άλλα παιχνίδια τις τελευταίες αγωνιστικές! Το γεγονός αυτό φόρτωσε με άγχος τα παιδιά που κατάφεραν όμως με υπερπροσπάθεια να νικήσουν στο τέλος.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου επέβαλε το ρυθμό από την αρχή του αγώνα και έχασε πολύ καλές ευκαιρίες μέχρι να ανοίξει το σκορ. Στο 2ο λεπτό, ο Βογιατζής με σουτ μέσα από την περιοχή απείλησε αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων. Στο επόμενο λεπτό ο Μακρής από το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 17ο λεπτό χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία του Αυλωναρίου όταν ο Βογιατζής μετά από υπέροχη πάσα του Ηλία βγήκε μόνος με τον τερματοφύλακα του Προκοπίου που κατάφερε να διώξει, ο επερχόμενος Κοτρόζος σούταρε στην κίνηση αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 25ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Κοτρόζος έβγαλε ωραία πάσα στον Ηλία και ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Α. Ο. Α. με συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παμφίλη κάνοντας το 1-0. Στο 34ο λεπτό, ο Κοτρόζος πρόλαβε τους αμυντικούς βγήκε μόνος απέναντι στον Παμφίλη και ο Ανδρέου τον ανέτρεψε έξω από την περιοχή πριν προλάβει να σουτάρει. Ο ποδοσφαιριστής του Προκοπίου είδε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή.
'Ολα φάνταζαν καλά εκείνη την στιγμή όμως δύο λεπτά αργότερα ήρθε η ψυχρολουσία καθώς το Πρκόπι ισοφάρισε με τον Δημάκο που εκμετλλεύτηκε αδράνεια στην άμυνα του Αυλωναρίου. Στο 40ο λεπτό, χρειάστηκε η σωτήρια επέμβαση του Χροναίου σε κεφαλιά του Κουτσουφλάκη για να μείνει το 1-1 αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους τραυματίστηκε ο Παναγιώτης Ηλίας και αντικαταστάθηκε πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Η αλλαγή αυτή αποσυντόνισε την ομάδα και η Δόξα στάθηκε καλύτερα στην συνέχεια.
Στο 58ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ με σουτ του Δημάκου και τα πόδια των παικτών του Αυλωναρίου ¨βάρυναν" περισσότερο. Παρ' όλα αυτά ο Βογιατζής στο 60ο λεπτό απείλησε όταν με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μακρή έστειλε την μπάλα άουτ.
Ο αρχηγός όμως δεν είχε πει την τελευταία λέξη. Στο 79ο λεπτό, μπήκε στην περιοχή και πριν σουτάρει ο Μορφούλης τον ανέτρεψε. Ο διαιτητής καταλόγισε το πένελτι και ο Βογιατζής εκτέλεσε εύστοχα ισοφαρίζοντας σε 2-2.
Στο 89ο λεπτό, ο Φραγγής
εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Φρυγανάς με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-2. Στο επόμενο λεπτό αποβλήθηκε ο Μακρής με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στις καθυστερήσεις ο Φραγγής από καλή θέση σούταρε άουτ.

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε όλους στο Αυλωνάρι να πανηγυρίζουν για την άξια παραμονή στην κατηγορία. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου κατάφερε καθαρά και δίκαια να επιτύχει τον στόχο του.
Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τρίο και τον κόσμο του που στήριξε την ομάδα!
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Χροναίος, Μαρούλης(73΄Τζελίλης), Μπρεγκανάκου, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου Β., Φραγγής, Μακρής, Βογιατζής, Ηλίας(46΄Βασιείου Δ.), Κοτρόζος(90΄Κυριαζής).
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: