.........

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΙΔΑ ΜΕ 4-1. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΚΟΠΙ

Από λάθη και ολιγωρία στην άμυνα ο Α. Ο. Αυλωναρίου δέχθηκε 4  γκολ, σε ένα παιχνίδι που έχασε ευκαιρίες και θα μπορούσε να επιτύχει κάτι καλύτερο. Οι γηπεδούχοι ήθελαν το τρίποντο για να σφραγίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία και τα κατάφεραν αφού  στο πρώτο λεπτό σημείωσαν γκολ και ανέβασαν στα ύψη την ψυχολογία τους. Αντίθετα το Αυλωνάρι μπήκε νωθρά στον αγώνα, βρήκε στην συνέχεια ρυθμό, όμως τα εύκολα γκολ που δεχόταν ανέτρεπαν ότι καλό προσπαθούσε να δημιουργήσει. Έτσι φθάσαμε στο τελικό 4-1 που δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα.
Στην πρώτη επίθεση της Αυλίδας, πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, η μπάλα μετά από διώξιμο αμυντικού έφθασε στον Δουρδουβέλα λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή, που με συρτό σουτ και παρά την προσπάθεια του Χροναίου, την έστειλε πρώτα στο δεξί κάθετο δοκάρι και κατόπιν στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου προσπάθησε να απαντήσει αλλά το σουτ του Βογιατζή στο 9ο λεπτό, κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του Αραβανή.
Στο 17ο λεπτό, ο Σφαιρόπουλος από δεξιά μπαίνει στην περιοχή γυρίζει την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Σαμαρτζής με πλασέ κάνει το 2-0. 
Στο 25ο λεπτό, απευθείας φάουλ του Φρυγανά φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ηλίας σούταρε έδιωξε ο Αραβανής και το νέο σουτ του Κοτρόζου διώχνουν οι αμυντικοί πριν την γραμμή του τέρματος.
Στο 30ο λεπτό, Δημάς και Κοτρόζος παίζουν το ένα-δύο, το σουτ του τελευταίου διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Αραβανής. 'Ενα λεπτό αργότερα ο Βογιατζής σουτάρει μέσα από την μεγάλη περιοχή άουτ.
Στο 33ο λεπτό, ο Γιαλός βγαίνει τετ-α-τετ με τον Χροναίο, το πλασέ του προλαβαίνει και διώχνει ο Φρυγανάς. Το ημίχρονο τέλειωσε χωρίς άλλες φάσεις και τους γηπεδούχους να προηγούνται με 2-0.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου το Αυλωνάρι πήρε και πάλι τον έλεγχο του αγώνα και έχασε την πρώτη ευκαιρία στο 53ο λεπτό, όταν το σουτ του Βογιατζή μπλόκαρε ο Αραβανής.
Στο 55ο λεπτό, τραγικό λάθος στην άμυνα εκμεταλλεύεται ο Λεονάρντο που βγαίνει τετ-α-τετ με τον Χροναίο, το πλασέ όμως διώχνει ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου, την μπάλα κερδίζει και πάλι ο ποδοσφαιριστής της Αυλίδας που με νέο σουτ κάνει το 3-0.
Στο 62ο λεπτό, ο Φρυγανάς με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή μειώνει σε 3-1. Έξι λεπτά αργότερα ο Μακρής εκτελεί φάουλ ελάχιστα έξω από το δεξιό κάθετο δοκάρι του Αραβανή. Στο 79ο λεπτό, το δυνατό σουτ του Ηλία περνά δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι άουτ.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Σφαιρόπουλος ξεφεύγει από τους αμυντικούς μπαίνει από δεξιά στην περιοχή και με σουτ διαμορφώνει το τελικό 4-1!
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου δημιούργησε ευκαιρίες, δεν τις αξιοποίησε, κάτι που έκανε η Αυλίδα και με πολύ λιγότερες πήρε το παιχνίδι. Τώρα όλα θα κριθούν την επόμενη Κυριακή στο Αυλωνάρι, με την Δόξα Προκοπίου που έχει ήδη υποβιβασθεί, σε έναν αγώνα που η νίκη είναι μονόδρομος.
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Χροναίος, Μαρούλης, Βασιλείου Δ(25΄Φραγγής), Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου Β., Δημάς(80΄Σατήρης), Βογιατζής, Ηλίας, Κοτρόζος(61΄Μπρεγκανάκου)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: