.........

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙ

Δεν τα κατάφερε την Κυριακή το απόγευμα  στο  τοπικό ντέρμπι, στο Αλιβέρι, ο Α. Ο. Αυλωναρίου. Ηττήθηκε χωρίς να προβάλλει αντίσταση σε κανένα σημείο του αγώνα με 2-0 από τον Ταμυναϊκό. Υπάρχει βέβαια η δικαιολογία των πολλών απουσιών, όμως οι υπόλοιποι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο στο γήπεδο με αποτέλεσμα οι Αλιβεριώτες να πάρουν εύκολα την νίκη. Το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αν ο Κότσαρης δεν βρισκόταν σε πολύ καλή μέρα!
 
Ο Ταμυναϊκός απο την αρχή του παιχνιδιού πήρε τον έλεγχο, δημιούργησε ευκαιρίες και έδειξε ότι είναι αποφασισμένος για την νίκη. Στο 7ο λεπτό, ο Ρέτσας έβγαλε κάθετη πάσα στον Σίμωση αλλά ο Κότσαρης έδιωξε σε κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα ο Σίμωσης έκανε πάσα στον Βασ. Αναστασίου που βρέθηκε μόνος απέναντι στον Κότσαρη όμως πάλι ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ! 
Στο 17ο λεπτό, ο Σταμέλος εκμεταλλεύεται λάθος του Κόκκου μέσα στην μικρή περιοχή και με σουτ ανοίγει το σκορ.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου αντέδρασε στην συνέχεια και περίπου για ένα δεκάλεπτο προσπάθησε να δημιουργήσει κάποιες ευκαιρίες στην εστία του Μπασινά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Στο 27ο λεπτό, ο Σίμωσης επιχείρησε δυνατό σουτ από την μεγάλη περιοχή ο Κότσαρης έδιωξε σε κόρνερ. Στο 40ο λεπτό, ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου πραγματοπίησε διπλή απόκρουση σε διαδοχικά σουτ των Κούρτη και Σταμέλου κρατόντας έτσι το 1-0 για το πρώτο ημίχρονο!
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με εντυπωσιακή αποκρουση από τον Κότσαρη σε σουτ του Σταμέλου. 
Στο 49ο λεπτό, ο Ταμυναϊκός διπλασίασε τα τέρματά του όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Σίμωσης με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα προς την εστία του Αυλωναρίου, ο Φραγγής έδιωξε και το σουτ του Σταμέλου κατέληξε στα δίχτυα. Το γκολ στο φύλλο αγώνος είναι χρεωμένο στον Σίμωση!
Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και οι δύο ομάδες πολύ νωρίς αποδέχτηκαν το αποτέλεσμα. Στο 85ο λεπτό, ο Κότσαρης πραγματοποίησε άλλη μια απόκρουση σε σουτ του Κούρτη, ενώ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για κράτημα σε αντίπαλο, ο Λαθουράς.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου στο τοπικό ντέρμπι φάνηκε ανέτοιμος και χρειάζεται αρκετή δουλειά για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι πολλοί τραυματισμοί όπως των Φρυγανά, Καραμπίνη, Δημά έχουν επηρεάσει την ομάδα όπως επίσης και οι ανετοιμότητα κάποιων ποδοσφαιριστών που άργησαν να μπουν στις προπονήσεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Στα προβλήματα προστέθηκε και ο τραυματισμός του Ζέρβα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου!
Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου θα πάρει τους τρεις βαθμούς χωρις αγώνα γιατί η Ακαδημία Ιστιαίας δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα. Την Τετάρτη παίζει στο Νεοχώρι για το κύπελλο Εύβοιας.
Η σύνθεση του Α.Ο.Α: Κότσαρης, Κόκκος, Μπρεγκανάκου(74΄Μήτρου), Γεραντώνης, Παπίλας, Ζέρβας(46΄Βασιλείου Βασ. λ.τ.), Λαθουράς, Περιβολάρης, Τσαλιαγκός Βασ.(77΄Δήμου Βαγγ.), Δήμου Ηλ., Φραγγής.







Δεν υπάρχουν σχόλια: