.........

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 0-2

Δεν κατάφερε ούτε αυτή την Κυριακή να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα ο Α. Ο. Αυλωναρίου και έτσι έκλεισε έναν μήνα χωρίς βαθμό! Πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση σε αυτές τις τέσσερις αγωνιστικές μετά τις γιορτές όμως ηττήθηκε μέσα στο Αυλωνάρι από τον Λήλαντα Βασιλικού με 0-2. Για μία ακόμη αγωνιστική παρουσιάστηκε το πρόβλημα της επιθετικής δυστοκίας αφού σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια έχει σημειώσει μόνο ένα γκολ και αυτό με πέναλτι!
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα στο παιχνίδι, προηγήθηκαν στο 14ο λεπτό, στην συνέχεια ο Α. Ο. Αυλωναρίου πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησε ευκαιρίες με κορυφαία το δοκάρι του Καραλή, δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και στο τέλος δέχθηκε και το δεύτερο γκολ.

Στο 3ο λεπτό, ο Δημήτρης Αγγελάτος εκτέλεσε φάουλ από πλάγια δεξιά και ο Τζαβάρας απέκρουσε για να απομακρύνουν στην συνέχεια οι αμυντικοί.
Στο 14ο λεπτό, ο Τζάβρας εκτέλεσε πλάγιο άουτ από δεξιά, ο Καραχάλιος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην μικρή περιοχή και ο Δημήτρης Αγγελάτος με πλασέ σημείωσε το 0-1.
Στο 16 ο λεπτό, ο Γιώργος Καρλής έκανε σέντρα από δεξιά και ο Τσαλιαγκός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μαντά.
Στο 23ο λεπτό, ο Καραλής εκτέλεσε φάουλ λίγα εκατοστά έξω από την δεξιά πλευρά της μεγάλης περιοχής, ο Μαντάς έδιωξε και ο Καρλής σούταρε πάνω στα σώματα αμυντικών.   
Στο 30ο λεπτό, ο Καρλής μπήκε από αριστερά στην περιοχή σούταρε και ο Μαντάς έδιωξε κόρνερ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α. Ο. Αυλωναρίου πίεσε έντονα για την ισοφάριση και για δεκαπέντε λεπτά έκλεισε κυριολεκτικά τον Λήλαντα στην περιοχή του. 
Στο 47ο λεπτό, το σουτ που επιχείρησε ο Δαφνής έφυγε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μαντά.
Στο 51ο λεπτό, ο Καραλής σούταρε έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα κτύπησε με δύναμη στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί.
Στο 57ο λεπτό, μια προωθημένη μπαλιά προς τον Thomas ανάγκασε τον Μαντά να βγει έξω από την μεγάλη περιοχή και να διώξει με τα πόδια.
Σε αυτόν τον καταιγισμό ευκαιριών, ο Λήλας απάντησε στο 60ο λεπτό, όταν ο Μαστροκώστας έκανε πάσα στον Αγγελάτο αριστερά στην μεγάλη περιοχή και αυτός με σουτ έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.
Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε καθώς οι φιλοξενούμενοι με συχνές πτώσεις στο έδαφος "πάγωναν" το παιχνίδι και οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις στην αντίπαλη περιοχή.
Στο 90ο λεπτό, ο Μαστροκώστας εκμεταλλεύτηκε την βαθιά μπαλιά του Μαντά και την αδράνεια των αμυντικών μπήκε στην περιοχή πλάσαρε τον Τζαβάρα και έκανε το 0-2.
Ο Λήλας Βασιλικού με την νίκη αυτή βρίσκεται στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος με 37 βαθμούς, 8 πίσω από την πρωτοπόρο Απόλλωνα Ερέτριας. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποχώρησε στην έκτη θέση με 23 βαθμούς.
Η σύνθεση του Α. Ο. Αυλωναρίου: Τζαβάρας, Δαφνής(73΄Περιβολάρης), Μπρεγκανάκου(85΄Καράπας), Καραλής, Κόκκος, Παπίλας, Μπασούκος, Ζαχαριάς, Τσαλιαγκός, Ιωαννίδης(39΄Thomas λ.τ.), Καρλής Γιωργ.(89΄Παππάς).

Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Αστέρα Βατώντα.





Φάουλ του Καραλή στο 23ο λεπτό

Αλλαγή Ιωαννίδη-Thomas









Δεν υπάρχουν σχόλια: