.........

Κυριακή 15 Απριλίου 2018

ΝΙΚΗΣΕ ΕΥΚΟΛΑ: ΚΟΣΚΙΝΑ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 2-6

Την μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, σημείωσε το Σάββατο το απόγευμα ο Α. Ο. Αυλωναρίου, στα Κόσκινα, με 6-2. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα αφού "καίγονταν" για τους βαθμούς, δημιούργησαν κάποιες καλές ευκαιρίες, όμως μετά το εικοσάλεπτο το Αυλωνάρι επέβαλε τον ρυθμό του σημείωσε δύο γκολ και έφθασε άνετα στην νίκη.
Στο 11ο λεπτό, ο Δημολιάνης από πολύ κοντά σούταρε άουτ. 
Στο 17ο λεπτό, ο Δημολιάνης βγήκε σε πλεονεκτική θέση απέναντι στον Τζαβάρα αλλά το σουτ που επιχείρησε απόκρουσε ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου.
Στο 22ο λεπτό, το σουτ του Μπασούκου έφυγε άουτ.
Στο 28ο λεπτό, ο Μπασούκος με πολύ καλή πάσα έβγαλε τον Thomas πίσω από την άμυνα των Κοσκίνων και αυτός πλάσαρε τον Τριανταφύλλου σημειώνοντας το 0-1.
Στο 30ο λεπτό, ο Γιώργος Καρλής με εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το 0-2.
Το αποτέλεσμα αυτό παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου με τον Α. Ο. Αυλωναρίου να διαχειρίζεται χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία το παιχνίδι. 
Στο 53ο λεπτό, ο Αλευρίδης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Κόλιας με κεφαλιά μείωσε σε 1-2. 
Τα Κόσκινα από το 65ο λεπτό έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές αφού τραυματίστηκε ο Παριανός και δεν υπήρχε άλλος ποδοσφαιριστής στον πάγκο για να γίνει αλλαγή!
Στο 71ο λεπτό, ο Καρλής με νέο εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το 1-3.
Στο 78ο λεπτό, ο Κοκκάλας με απευθείας εκτέλεση φάουλ και αφού η μπάλα κτύπησε στο τείχος και άλλαξε πορεία μείωσε σε 2-3.
Στο 80ο λεπτό, ο Καρλής από αριστερά έκανε παράλληλη πάσα μέσα στην περιοχή στον Τσαλιαγκό και ο πρώτος σκόρερ του Αυλωναρίου με σουτ έκανε το 2-4.
Στο 86ο λεπτό, ο Thomas με ατομική ενέργεια πήρε την μπάλα λίγο κάτω από την μεσαία γραμμή απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του πέρασε και τον τερματοφύλακα και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-5.
Στο 88ο λεπτό, ο Γιώργος Καρλής, που έπαιξε το καλύτερό του παιχνίδι με την φανέλα του Α. Ο. Αυλωναρίου, έκανε σέντρα από αριστερά και ο Βασίλης Τσαλιαγκός με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-6.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου με την νίκη αυτή έφθασε τους 44 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, έναν πίσω από την Μακρυκάπα και τέσσερις από την Αρτάκη. Την κούρσα οδηγούν ο Απόλλωνας Ερέτριας με 68 και ο Λήλας Βασιλικού με 65 που θα λύσουν τις διαφορές τους την επόμενη αγωνιστική στο Βασιλικό! 
Το Αυλωνάρι στις 4 αγωνιστικές που απομένουν θέλει 3 βαθμούς για να ξεπεράσει το ρεκόρ που έχει στην Α΄ κατηγορία με 46 την περίοδο 2007-08! 
Η σύνθεση του Α. Ο. Αυλωναρίου: Τζαβάρας, Βασιλείου(80΄Φραγγής), Παππάς, Ιωαννίδης, Κόκκος, Παπίλας, Μπασούκος(74΄Περιβολάρης), Ζαχαριάς(63΄Καράπας), Τσαλιαγκός, Καρλής Γιωργ., Thomas(86΄Κούκης Γιωργ.).
Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" τον Ηρακλή Ψαχνών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: