.........

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

ΣΚΕΠΑΣΤΗ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 0-3: Δύο πέναλτι απέκρουσε ο Διαμαντάρας!


Την νίκη όπως και πέρσι πήρε ο Α. Ο. Αυλωναρίου, την Κυριακή το απόγευμα, στην Σκεπαστή με 0-3. Την προηγούμενη σαιζόν είχε καταφέρει να κάνει την μεγάλη ανατροπή όταν από 2-0 κατάφερε να νικήσει με 2-3. Φέτος με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Δημήτρη Διαμαντάρα που απόκρουσε δύο πέναλτι, έφυγε πάλι με το τρίποντο και αναρριχήθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου μπήκε με πάθος στο παιχνίδι και προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό του. Προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, άντεξε στην συνέχεια στην πίεση του αντιπάλου του και στο δεύτερο ημίχρονο με άλλα δύο γκολ πήρε καθαρή νίκη με 0-3!
Στο 8ο λεπτό, ο Καράπας τροφοδότησε τον Τσάγκο στην περιοχή και αυτός με πλασέ σημείωσε το 0-1.
Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στην συνέχεια και πίεσαν την εστία του Αυλωναρίου όμως ο Διαμαντάρας όποτε χρειάστηκε αποσόβησε τον κίνδυνο.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι, πολύ νωρίς, κέρδισαν πέναλτι που αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι. Στο 49ο λεπτό, ο Γιάννης Θαλασσινός του Αθ. μπήκε στην περιοχή και μετά από πίεση του Κοκκάλα βρέθηκε στο έδαφος. Ο Γιάννης Θαλασινός του Β. εκτέλεσε και ο Δημήτρης Διαμαντάρας απέκρουσε εντυπωσιακά.
Στο 64ο λεπτό, ο Μπρεγκανάκου κάνει σέντρα σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα κτυπά σε αμυντικό που προσπάθησε να διώξει και καταλήγει στα δίχτυα για να γίνει το 0-2.
Στο 77ο λεπτό, ο Βασίλης Καρατζάς σε μια προώθηση που επιχείρησε άλλαξε την μπάλα με τον Τσάγκο και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.
Στο 82ο λεπτό, ο Κούρτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στέλνει την μπάλα δοκάρι του Σωτηρόπουλου.
Στο 85ο λεπτό, η σκεπαστή κερδίζει νέο πέναλτι σε ανατροπή του Θαλασσινού από το Διαμαντάρα, όμως ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου απέκρουσε και πάλι!
Η σύνθεση του Α. Ο. Αυλωναρίου: Διαμαντάρας, Κόκκος(46΄Μπρεγκανάκου), Κοκκάλας, Καρατζάς, Λαθουράς(62΄Κωνστάντιος), Καράπας, Φωτιάς, Τσάγκος, Τσαλιαγκός(75΄Καρλής), Κούρτης(82΄Περιβολάρης), Μανδράκας.

Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο " ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" τον Ταμυναϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: